• PRO TV
  • Cantarete sau modele sexy pentru coperti de reviste? FOTO

Cantarete sau modele sexy pentru coperti de reviste? FOTO

Cantarete sau modele sexy pentru coperti de reviste? FOTO

Numeroase cantarete consacrate au pozat de-a lungul timpului pentru coperti luciose de reviste in tinute extrem de sexy, provocatoare si conforme cu personalitatea lor exploziva.

Lindsay Lohan a la Marilyn Monroe pentru “New York magazine”.

Rihanna a ajuns o stea fara complexe a muzicii pop, care stie exact cum sa-si promoveze imaginea. Rihanna a fost protagonista unei sedinte foto, in care a debordat de senzualitate, pentru revista "Rolling Stone", cand si-a lansat single-lul “Rockstar 101”. Roscata si provocatoare in lenjerie intima!

Rihanna a mai pozat sexy si topless in editia americana a revistei GQ, in ianuarie 2010.

Lady Gaga
a socat, pentru nu se mai stie a cata oara,  in iunie 2010 a pozat pentru revista “Rolling Stone” cu niste mitraliere prinse de sutien.

Lea Michele, Cory Monteith si Dianna Agron au participat, in noiembrie 2010, la un pictorial incendiar - “Glee Gone Wild” -, pentru revista GQ.

Shakira a pozat super sexy pentru “i-D magazine” in octombrie 2009. Multi au spus la vremea respectiva ca este de nerecunoscut si ca seamana putin cu Beyonce. Tu ce crezi?

Miley Cyrus a avut sansa sa fie fotografiata de celebra Anna Leibovitz, pentru revista “Vanity Fair”. Conform revistei “People”, parintii tinerei ariste au parasit locatia inainte ca fiica lor sa fie pozata topless, insa au fost de fata profesorul ei si bunica.

Katy Perry pare predestinata pentru copertile revistelor glossy, iar imaginea ei din “Esquire” nu mai necesita niciun comentariu.

Ke$ha a aparut in decembrie 2010 pe coperta revistei “Complex”, iar in interiorul publicatiei a pozat langa o masina galbena.

Katy Perry pe plaja, sexy, topless, doar cu o pereche de dresuri plasa - o imagine superba din revista “Rolling Stone”, august 2010.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni