• PRO TV
  • Liam Neeson, succes formidabil la Hollywood. Filmul ”The Marksman” este foarte apreciat de public

Liam Neeson, succes formidabil la Hollywood. Filmul ”The Marksman” este foarte apreciat de public

Liam Neeson, succes formidabil la Hollywood. Filmul ”The Marksman” este foarte apreciat de public

Cel mai nou film cu Liam Neeson, ”The Marksman”, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american. La 68 de ani, actorul se bucură de o popularitatea extraordinară la Hollywood. 

În ultimele patru luni, două filme, în care Liam Neeson interpretează rolul principal, s-au situat pe primul loc în topurile cinematografice din SUA. Este vorba despre „Honest Thief”, care a fost lansat în octombrie, și de thrillerul de acţiune ”The Marksman”, care a debutat pe 15 ianuarie. Cel din urmă a avut, în trei zile, încasări de aproximativ 3,2 milioane de dolari, scrie indiewire.com.

Filmul prezintă povestea unui fermier american din Arizona (Liam Neeson), care ajută un băiat de 11 ani să evadeze dintr-un cartel mexican al traficanţilor de droguri. ”The Marksman” este regizat de Robert Lorenz și produs de compania Open Road. Liam Neeson are o carieră de peste 40 de ani în cinematografie. El a jucat în toate genurile de filme, de la SF, acțiune și thriller până la comedie. Poate cele mai răsunătoare apariții ale sale au fost totuși cele din filmele de acțiune, precum seria ”Taken”. Recent, actorul a dat de înțeles că s-ar putea să renunțe la filmele de acțiune. Există o mare posibilitate în a-l vedea pe Neeson în producții de comedie: „Am fost abordat de Seth McFarlane și de studiourile Paramount pentru a reînvia, probabil, filmele Naked Gun”, a spus el pentru People.
 

Sursă foto: Getty Images, Instagram: liam.neesonn.original

Vezi și: Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni