Cum arată, la 24 de ani, fiul lui Liam Neeson cu regretata Natasha Richardson

Cum arată, la 24 de ani, fiul lui Liam Neeson cu regretata Natasha Richardson
Citeste mai mult despre: Liam Neeson, fiul său,
Data publicarii: 22 Octombrie 2019
Data actualizare: 22 Octombrie 2019
Micheal Neeson (24 de ani) este fiul lui Liam Neeson și al Natashei Richardson.

În 2009, când Natasha Richardson a murit, în urma unui nefericit accident la schi, Micheal Neeson avea doar 13 ani. Acesta, alături de fratele său, Daniel Neeson, a rămas în grija tatălui lor.

Citește și: E celebru si are milioane de fani, dar putini stiu cum arata in tinerete. Imagini cu Liam Neeson de acum 30 de ani

Liam i-a ținut pe băieți în New York, însă a rămas în relații apropiate și cu familia fostei sale soții, Redgrave-Richardson, majoritatea membrilor acesteia locuind în Anglia. 

Acum, la 23 de ani, Micheal Neeson s-a hotărât să-și schimbe numele. Conform revistei People, acesta renunță la numele Neeson în favoarea lui Richardson, în amintirea mamei sale.

Natasha Richardson a murit la vârsta de 45 de ani, după ce a căzut pe pârtia de schi, din Mont Tremblant, Quebec, și s-a lovit la cap. Pe atunci, cei doi copii ai ei cu actorul Liam Neeson aveau 12, respectiv 13 ani.

 

Mama Natashei Richardson, celebra actriță Vanessa Redgrave (81 de ani), a explicat decizia nepotului său, Micheal, de a-și lua alt nume de familie. ”Nu a intenționat să evite numele tatălui său, care este uriaș. El vrea să o țină pe mama lui aproape de el - pentru că a fost o actriță remarcabilă. Absolut remarcabilă”, a declarat Vanessa Redgrave pentru dailymail.co.uk.

Foto: Getty
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies