Cum arată, la 23 de ani, fiul lui Liam Neeson cu regretata Natasha Richardson

23 Octombrie 2018, 13:10

Cum arată, la 23 de ani, fiul lui Liam Neeson cu regretata Natasha Richardson
Citeste mai mult despre: Liam Neeson, fiul său,
Micheal Neeson (23 de ani) este fiul lui Liam Neeson și al Natashei Richardson.

În 2009, când Natasha Richardson a murit, în urma unui nefericit accident la schi, Micheal Neeson avea doar 13 ani. Acesta, alături de fratele său, Daniel Neeson, a rămas în grija tatălui lor.

Citește și: E celebru si are milioane de fani, dar putini stiu cum arata in tinerete. Imagini cu Liam Neeson de acum 30 de ani

Liam i-a ținut pe băieți în New York, însă a rămas în relații apropiate și cu familia fostei sale soții, Redgrave-Richardson, majoritatea membrilor acesteia locuind în Anglia. 

Acum, la 23 de ani, Micheal Neeson s-a hotărât să-și schimbe numele. Conform revistei People, acesta renunță la numele Neeson în favoarea lui Richardson, în amintirea mamei sale.

Natasha Richardson a murit la vârsta de 45 de ani, după ce a căzut pe pârtia de schi, din Mont Tremblant, Quebec, și s-a lovit la cap. Pe atunci, cei doi copii ai ei cu actorul Liam Neeson aveau 12, respectiv 13 ani.

 

Mama Natashei Richardson, celebra actriță Vanessa Redgrave (81 de ani), a explicat decizia nepotului său, Micheal, de a-și lua alt nume de familie. ”Nu a intenționat să evite numele tatălui său, care este uriaș. El vrea să o țină pe mama lui aproape de el - pentru că a fost o actriță remarcabilă. Absolut remarcabilă”, a declarat Vanessa Redgrave pentru dailymail.co.uk.

Foto: Getty

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO