• PRO TV
  • Theo Rose, planuri mari pentru 2021. Ce dezvăluire a făcut artista: “Îmi doresc mult să-mi reușească” VIDEO

Theo Rose, planuri mari pentru 2021. Ce dezvăluire a făcut artista: “Îmi doresc mult să-mi reușească” VIDEO

Este unul dintre cei mai pe val artiști din România, scoate hit după hit, iar anul 2021 reprezintă o mare provocare pentru Theo Rose. Ce obiectiv și-a setat: “Îmi doresc mult să-mi reușească”. 

Anul precedent a fost unul extrem de benefic pentru Theo Rose, artista s-a remarcat de-a lungul timpului cu piese care au adunat milioane de vizualizări în YouTube, iar în prezent se bucură de un succes incredibil. 

Are deja o comunitate de fani, iar pe rețelele de socializare a strâns peste jumătate de milion de urmăritori. Artista ne-a mărturisit că se simte extrem de fericită cu noul statut, nu se înlătură de la muncă, ba chiar își dorește să reușească să-și construiască o casă. 

"Anul 2020 a fost pentru mine un an foarte bun și am intrat în noul an cu mult optimism. Sunt și emoții la mijloc, am și emoții pentru 2021 pentru că îmi dau seama că nu trebuie să fiu doar constantă, ci să vin cu ceva și mai bun, și mai calitativ. 

Este puțină presiune, mie anul asta care a trecut mi-a arătat că cineva are planuri cu mine, asta pentru că tot ce-am făcut s-a legat, totul a venit de la sine, toate ideile care mi-au venit au fost de succes. Am mai avut idei și în trecut, dar nu s-au legat. Evident că asta este un moment bun pentru mine. Nu știu cât o să țină, nu știu ce se întâmplă în continuare, dar eu sper să fie un an de vârf. 

Sunt dispusă să muncesc oricât e nevoie, s-a văzut asta, la muncă nu mă dau în spate pentru că eu când eram mică mă duceam să dau cu sapa, am cărat lemne cu roaba, oameni buni... îmi place munca. 

Mi-as dori să încep să-mi construiesc casa mea. Asta e un obiectiv personal să știi. Îmi doresc mult să-mi reușească. Bineînțeles, nu este cazul momentan, nu-mi permit pentru că nu am câștigat atât de mulți bani (râde), dar dacă îmi ajută Dumnezeu și se va da drumul la concerte, eu sper să încep ușor ușor fără să mă indatorez, pentru că nu-mi doresc acest lucru."

VEZI MATERIALUL COMPLET, MAI SUS! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni