• PRO TV
  • Răsfăț total pentru iubita milionarului Gianluca Vacchi! Sharon Fonseca a împlinit 26 de ani

Răsfăț total pentru iubita milionarului Gianluca Vacchi! Sharon Fonseca a împlinit 26 de ani

Răsfăț total pentru iubita milionarului Gianluca Vacchi! Sharon Fonseca a împlinit 26 de ani

Formează unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite cupluri din social media, iar dansurile lor au cucerit Internetul. Vorbim de excentricul milionar Gianluca Vacchi și iubita lui tinerică, Sharon Fonseca. 

Cuplul a avut parte de o dublă aniversare în weekend. Sharon a împlinit 26 de ani, iar Gianluca i-a organizat o petrecere pe cinste. Pe lângă ziua de naștere, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au aniversat și trei ani de iubire. Mesajul postat de milioanarul dansator pe Instagram i-a cucerit pe internauți și a adunat peste 1 milion de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

“La mulți ani, iubirea mea! În urmă cu trei ani și zece zile ne-am întâlnit pentru prima dată și nu eram conștient de binecuvântarea pe care mi-a trimis-o Dumnezeu în cale în acea zi. Astăzi o avem pe Blu Jerusalema, iar în familia noastră iubirea înflorește în fiecare zi. Te iubesc, Regina mea! Mai mult ca ieri și mai puțin ca mâine!”, a scris Gianluca Vacchi pe contul de Instagram. Milionarul a postat și o imagine alături de iubita sa, lângă un tort imens și multe baloane. 

Mai multe imagini de la petrecerea lui Sharon Fonseca în galeria foto de mai jos

Sharon le-a mulțumit tuturor pentru urări și a postat câteva fotografii în care i se citea fericirea pe chip. Frumoasa iubită a lui Gianluca a fost răsfățată cu flori, baloane și zeci de dulciuri. Tânăra mămică a postat pe contul de Instagram și o imagine cu cea mai de preț comoară a sa, fetița Blu Jerusalema

Fotografii: Instagram Sharfonseca/Gianlucavacchi

Vezi și VIDEO: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni