• PRO TV
  • Ce se întâmplă cu relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a scris că acesta ar fi înșelat-o

Ce se întâmplă cu relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a scris că acesta ar fi înșelat-o

Ce se întâmplă cu relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a scris că acesta ar fi înșelat-o

Alex Rodrigues a fost văzut din nou cu Jennifer Lopez după scandalul privind schimbul de mesaje între acesta și vedeta Southern Charm, Madison LeCroy.

Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez, neagă că s-ar fi întâlnit vreodată cu Madison LeCroy după ce aceasta a susținut că între cei doi a existat un schimb de mesaje, scrie yahoo.com.

Săptămâna trecută, în cadrul unui reality show, LeCroy a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un fost jucător de baseball din MLB, în timp ce aceasta era încă într-o relație cu Austen Kroll. Speculația a ajuns până la faptul că jucătorul de baseball era, de fapt, logodnicul lui Jennifer Lopez. 

Niciun reprezentant al lui Rodriguez nu a comentat încă acuzațiile, dar o sursă apropiată acestuia a declararat că "Este o abureală, Alex nu s-a întâlnit niciodată cu ea."

Totuși, un apropiat al lui Rodriguez a declarat pentru New York Post că "cei doi nu se cunosc, dar au fost în legătură pe internet. Poate că au schimbat câteva mesaje și și-au dat like la poze, dar asta nu înseamnă că se cunosc și cu siguranță nu au fost împreună."

În mijlocul dramei, Rodriguez a postat un video pe Instagram în care el și Lopez erau în mașină, în timp ce artista dansa. În aceeași zi, cei doi au fost văzuți la un restaurant din Miami, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

LeCroy a lămurit situația miercuri, când a dat un interviu pentru Page Six, susținând că a vorbit la telefon cu Rodriguez, însă acesta nu și-a înșelat niciodată logodnica cu ea.

LeCroy nu a spus exact când au avut loc apelurile telefonice, susținând că "Aceste apeluri au avut loc acum un an, dar abia acum se mediatizează. Nu știu ce să fac. Am încercat să fiu cât mai tăcută. Nu vreau să se întâmple nimic rău cu familia lui sau cu mine. Suntem amândoi nevinovați în chestia asta."

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt împreună încă din 2017. Cei doi s-au logodit doi ani mai târziu, îmbinându-și familiile. Trebuia să se căsătorească în 2020, însă pandemia le-a stricat planurile. 

Sursă foto: Instagram Madison LaCroy /  Getty Images

Marius Manole, dezvaluiri incredibile: ”M-am imbatat si am oprit spectacolul” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni