• PRO TV
  • Monica Roșu a născut. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie”

Monica Roșu a născut. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie”

Monica Roșu a născut. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie”

Monica Roșu a născut ieri, 8 februarie, o fetiță. Fosta gimnastă, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit frumoasa veste cu fanii ei de pe Instagram, publicând o fotografie cu bebelușul, pe care îl ține la piept. 

”Ziua de ieri mi-a adus cea mai pretioasa medalie!” a scris Monica în dreptul pozei, iar admiratorii i-au răspus cu mii de comentarii în care au felicitat-o. Așa cum era de așteptat, printre primele mesaje au venit din partea prietenelor și fostelor colege Larisa Iordache, Diana Bulimar și Cătălina Ponor. 

Monica Roșu și iubitul ei Vlad Adrian sunt împreună de șapte ani. Gimnasta a fost cerută de soție în 2018, în timp ce se aflau într-o vacanță, la Madrid. Monica își dorea foarte mult să rămână însărcinată, iar în 2020 visul i s-a îndeplinit. ”2020 chiar dacă ai fost ciudat din multe puncte de vedere, nouă ne-ai adus cea mai mare bucurie, iar pentru asta îți suntem recunoscători”, scria Monica la trecerea dintre ani. 

Când se afla pe ultima sută de metri cu sarcina, Monica Roșu a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre pregătirile înainte de naștere. Monica a dezvăluit atunci că Vlad își dorește ca pe fetiță să o cheme Davina. ”L-am auzit într-un serial pe care l-am urmărit noi”, a spus ea.

Sursă foto: Instagram/ monicarosuofficial

Vezi și: Monica Roșu, pe ultima sută de metri cu sarcina

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni