• PRO TV
  • Kim Kardashian și surorile ei, ședință foto în lenjerie intimă de Valentine’s Day

Kim Kardashian și surorile ei, ședință foto în lenjerie intimă de Valentine’s Day

Kim Kardashian și surorile ei, ședință foto în lenjerie intimă de Valentine’s Day

Kim Kardashian și-a convins surorile, Kylie și Kendall Jenner, să apară într-o ședință foto incendiară de Ziua Îndrăgostiților. Cele trei au pozat pentru brandul de lenjerie intimă a starletei.

Kylie și Kendall Jenner sunt fotomodele pentru sora Kim, în cel mai recent pictorial lansat cu ocazia Valentine’s Day. Kim Kardashian, care deține brandul de lenjerie SKIMS, își promovează noua colecție dedicată Zilei Îndrăgostiților profitând de frumusețea naturală a surorilor ei.

Cea mai sexy colecție e noastră. Ediția de Valentine care se potrivește oricui se lansează pe 14 februarie”, a scris Kim Kardashian pe Instagram în dreptul unor imagini de la ședința foto/video.


Lansarea are toate șansele să fie un succes răsunător, având în vedere publicitatea masivă de care a beneficiat Kim Kardashian cooptându-și surorile în campania de promovare. Fiecare dintre cele trei surori are peste 150 de milioane de admiratori pe Instagram, astfel încât orice mesaj ar transmite se bucură de vizibilitate sporită.

Fiecare dintre ele a distribuit mesajul pe conturile sociale, la care au adăugat fotografii și filmulețe incitante. Kendall Jenner, fotomodel de succes, a adăugat și un selfie realizat în oglindă, în care și-a etalat trupul tras prin inel.

FOTO: @kendalljenner


Nu mai înțeleg nimic. Ești ființă umană? Ești atât de superbă, încât nu mai suport”, i-a transmis Khloe Kardashian, sora mai mică a lui Kim și a lui Kourtney.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni