• PRO TV
  • Claudia Pătrașcanu, un nou atac la Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente”

Claudia Pătrașcanu, un nou atac la Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente”

Claudia Pătrașcanu, un nou atac la Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente”

Un nou episod în scandalul dintre Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău s-a desfășurat în weekendul abia încheiat.

Cântăreața a afirmat pe Facebook că bărbatul care în acte încă îi este soț i-a luat vinery din Constanța pe cei doi copii pe care îi au împreună și i-a adus la București. Din spusele vedetei, Gabi Bădălău nu a avut grijă cum trebuie de minori, ba mai mult, a vorbit în prezeța lor de mai multe ori la telefon cu Bianca Drăgușanu, alături de care a folosit un limbaj indecent.

„Vineri, 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, el fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și de mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ce s-a întamplat în weekend: Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere, tot aceste două personaje, de fată cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări”, a scris, printre altele, pe rețelele de sociale Claudia Pătrașcanu.

Iată mai jos întregul mesaj postat de vedetă:

Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat,ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și...

Publicată de Claudia Patrascanu pe Luni, 15 februarie 2021

foto: Instagram Claudia Pătrașcanu

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni