• PRO TV
  • Kit Harrington a devenit tată. Soția lui, actrița Rose Leslie, a născut un băiat

Kit Harrington a devenit tată. Soția lui, actrița Rose Leslie, a născut un băiat

Kit Harrington a devenit tată. Soția lui, actrița Rose Leslie, a născut un băiat

Mare secret în familia lui Kit Harrington, unul dintre actorii principali din serialul „Urzeala tronurilor”. Soția lui, Rose Leslie, a născut un băiat, iar paparazzi au aflat primii.

Kit Harrington și Rose Leslie au fost fotografiați pe o stradă din Londra, venind de la cumpărături. Nu erau singuri, ci însoțiți de al treilea membru al familiei lor, nou-născutul pe care cei doi actori l-au ținut secret. 

În fotografiile postate de Pages Six, Rose Leslie își poartă băiețelul la piept, într-un marsupiu special conceput pentru bebeluși.

Cei doi au confirmat că sunt părinți abia după ce fotografiile au apărut în spațiul public. Un reprezentant al actorilor a declarat pentru revista People că sunt foarte fericiți de venirea pe lume a fiului lor.


Kit Harrington și Rose Leslie, ambii în vârstă de 34 de ani, au anunțat în septembrie 2020 că vor deveni părinți în 2021.

Cei doi formează un cuplu din 2012, când au început relația. În 2017 s-au logodit, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Actorii au făcut cuplu și serialul Urzeala tronurilor, unde au interpretat personajele Jon Snow și Ygritte.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni