• PRO TV
  • Reacția lui Dani Mocanu după ce prima lui melodie creștină a cucerit internetul

Reacția lui Dani Mocanu după ce prima lui melodie creștină a cucerit internetul

Reacția lui Dani Mocanu după ce prima lui melodie creștină a cucerit internetul

Fără doar și poate, în ultimii ani Dani Mocanu a devenit un adevărat personaj în lumea mondenă, melodiile lui reușind de fiecare dată să ajungă pe locul 1 în trending pe YouTube.

Când se afla pe culmile succesului, cântărețul a luat însă o decizie radicală: a anunțat că renunță la manele și că urmează calea Domnului! Iar acum le-a și arătat fanilor la ce a lucrat în ultimele luni: a lansat melodia „Omul fără Tine este pierdut”, care a ajuns în trending și se apropie de 1 milion de vizualizări.

„Am o întrebare: Cine vrea să vină pe calea lui Dumnezeu? C*rve, c*rvari, criminali, cămătari, traficanți de arme, traficanți de droguri și mulți alții. Veniți la Dumnezeu cât mai este timp. Tâlharul de pe cruce a fost mântuit în ultima clipă de viață. Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Pe cei păcătoși ne vrea Dumnezeu și ne iubește. Vă iubesc și sunteți a doua familie a mea! Veniți la El”, a scris Dani Mocanu pe internet în momentul în care a lansat prima lui melodie creștină.

Apoi, artistul a revenit pe Instagram cu un nou mesaj: „Nu îmi este rușine să spun cât de mult îl iubesc pe domnul meu Iisus, viața mea, șeful meu care a murit pentru păcatele mele”.

foto: Instagram Dani Mocanu

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Doamna Jenny, ce-ați făcut?”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni