• PRO TV
  • E oficial! Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Vedeta a depus actele

E oficial! Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Vedeta a depus actele

E oficial! Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Vedeta a depus actele

Nu mai e cale de împăcare între Kim Kardashian și Kanye West. După luni de speculații cu privire la separerea celor doi, un apropiat al cuplului a declarat că vedeta a depus actele de divorț și avocații celor doi lucrează deja la împărțirea bunurilor. 

Divorțul vine la aproape șapte ani de la căsătorie. Kim Kardashian și Kanye West au patru copii împreună și dețin o avere impresionantă. 

Potrivit TMZ, bruneta a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii. O sursă a dezvăluit că aceștia își doresc o separare amiabilă, iar artistul ar fi de acord ca soția sa să păstreze custodia copiilor. 

Înainte de căsătorie, cei doi au semnat un acord prenupțial pe care nu au de gând să-l conteste, așa că nici împărțirea averii nu ar trebui să le dea bătăi de cap. 

Kim Kardashian este la al treilea divorț, în timp ce pentru Kanye West este primul. Cei doi nu au vorbit despre motivelele separării, însă în ultima vreme s-a tot speculat că tulburarea bipolară de care suferă Kanye West o deranja tot mai mult pe Kim Kardashian. 

Pe de altă parte, vedeta nu agreează atitudinea soțului ei referitoare la avort, pe care raperul îl consieră o crimă oribilă. Kim Kardashian a luat foc când a auzit că artistul s-a confesat în public în legătură cu un episod din viața lor de familie, când cei doi erau să-și piardă fiica cea mare, North West, în urma unui avort.

„Aproape mi-am ucis fiica. Fără planul B, doar planul A”, a spus Kanye în iulie, la un eveniment cu public din Carolina de Sud. Cei doi ar fi mers și la terapie de cuplu, unde au discutat despre o posibilă separare, încă de anul trecut.În aprilie 2020, Kanye West a fost declarat de revista Forbes miliardar, însă vestea nu a putut decât să-l enerveze pe rapper. Soțul lui Kim Kardashian a reacționat, dezvăluind că a atins această performanță încă de anul trecut, dar că „specialiștii” revistei nu au vrut să-l includă în topul lor. Potrivit Forbes, Kanye are o avere de peste 3,3 miliarde de euro. Kim Kardashian nu a atins încă primul miliard, dar are peste 750 de milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni