• PRO TV
  • Codin Maticiuc, ipostază adorabilă alături de fetița sa, Smaranda! Actorul e în vacanță, în Maldive

Codin Maticiuc, ipostază adorabilă alături de fetița sa, Smaranda! Actorul e în vacanță, în Maldive

Codin Maticiuc, ipostază adorabilă alături de fetița sa, Smaranda! Actorul e în vacanță, în Maldive

Codin Maticiuc (40 de ani) este topit după fiica sa, Smaranda. Micuța, care va împlini doi ani în aprilie, este cea mai de preț comoara a sa și are parte de tot răsfățul. 

Discret când vine vorba de familie, actorul postează rar imagini cu fetița sa. Codin se află în vacanță cu iubita sa și cu Smaranda, într-un resort din Maldive. 

El le-a arătat prietenilor virtuali ce priveliște îi bucură ochii în aceste zile. Într-una din fotografii, actorul apare alături de Smaranda, care a început să semene din ce în ce mai tare cu tatăl ei. 

“Toată e taică’su! (ceea ce știi deja)”, “Prea frumoasă!”, “Exact taică’su! O frumusețe de copil”, “Un înger!”, “Pe când o poză cu toți trei? Sunteți superbi!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți pe pagina de Instagram a lui Codin Maticiuc. 

Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana Pandeli și este o brunetă superbă. Iubita lui Codin preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție”, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este „deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, spunea Codin, anul trecut, într-un interviu pentru revista Viva!

Fotografii: Instagram maticiuc_codin

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni