• PRO TV
  • Oana Roman și Marius Elisei, divorțați, dar împreună! Și-au aniversat fetița, care a împlinit 7 ani

Oana Roman și Marius Elisei, divorțați, dar împreună! Și-au aniversat fetița, care a împlinit 7 ani

Oana Roman și Marius Elisei, divorțați, dar împreună! Și-au aniversat fetița, care a împlinit 7 ani

Divorțați, dar împreună de dragul fiicei lor. Cel puțin așa s-a întâmplat în weekend, când Oana Roman și Marius Elisei i-au organizat o petrecere fetiței lor, care a împlinit 7 ani. 

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei a făcut dezvăluri în exclusivitate, în emisiunea La Măruță, despre divorțul de Oana Roman. 

Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas și că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă: ”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit. (…) Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a declarat Marius. 

Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relația, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui. ”Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Marius și Oana au rămas în relații bune, astfel că în weekend Isabela i-a avut alături pe amândoi. Isa a împlinit 7 ani și a avut parte de o petrecere ca-n povești. Fetița și mama ei au purtat rochii asortate, iar Isa a primit un tort uriaș cu Iuliana Beregoi. 

Oana Roman a postat câteva fotografii de la party pe contul de Instagram, iar fanii s-au bucurat să-i vadă în formulă completă. “Ce fain arătați! La mulți ani, Isa! Mă bucur că sunteți toți trei pentru o zi așa importantă. Merită să vă înțelegeți fain pentru liniștea Isei!”, “La mulți ani, fetiței tale ! Sunteți toți trei foarte frumoși!”, “La mulți ani Iza! # Poza 4 este superbă, trebuie tablou”, “Foarte frumos că ați rămas în relații bune chiar dacă ați divorțat!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Oanei. 

Fotografii: Instagram Oanaromanelisei

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18


 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni