• PRO TV
  • Mia Farrow îl consideră pe Woody Allen „marele regret” al vieții, după ce el ar fi abuzat-o pe fiica lor

Mia Farrow îl consideră pe Woody Allen „marele regret” al vieții, după ce el ar fi abuzat-o pe fiica lor

Mia Farrow îl consideră pe Woody Allen „marele regret” al vieții, după ce el ar fi abuzat-o pe fiica lor

Mia Farrow (76 de ani) a acceptat să spună totul despre relația toxică pe care a avut-o cu regizorul Woody Allen, într-o serie de documentare tv. Actrița a dezvăluit că regretă ziua în care l-a adus pe cineast în familia ei.

Mia Farrow și Woody Allen au avut o relație intimă în perioada 1980-1992. Deși nu s-au căsătorit niciodată, au considerat că sunt soț și soție. Însă, la aproape 30 de ani de la separare, actrița dezvăluie că Woody Allen a fost cea mai mare greșeală din viața ei.

Acesta este cel mai mare regret din viața mea, că nu mi-am dat seama. E numai vina mea. L-am adus pe acest tip în familia mea. Nu pot să fac nimic să dau timpul înapoi”, a dezvăluit actrița în documentarul Allen vs. Farrow, de la HBO.

Actrița face referire la momentul în care regizorul a început să o seducă pe Dylan, fiica lor adoptată. Conform tinerei, cineastul ar fi abuzat-o sexual la vârsta de 7 ani, chiar în casa mamei sale.


Dylan și mama ei, Mia Farrow. FOTO: Getty Images

Regizorul a negat acuzațiile, care au fost lansate la scurt timp după despărțirea lor. Woody Allen nu a fost condamnat niciodată pentru presupusele fapte.

S-a însurat cu fiica adoptată a actriței

Mia Farrow avea 7 copii înainte să înceapă o relație cu Woody Allen. Patru dintre ei erau adoptați. Actrița a dezvăluit că și-a dorit un copil cu el, însă Allen i-a replicat că e de acord doar dacă va fi exonerat de obligația de a-i fi tată. 

Mi-a spus că dacă vreau să fac asta, nu ne va strica relația, dar că ar vrea să nu aibă de-a face cu asta. Apoi mi-a zis: S-ar putea să fiu mai binedispus dacă ar fi o fetiță blondă”, a dezvăluit actrița. N-a fost să fie, fiindcă actrița a născut un băiat, pe care l-au botezat Ronan.

În scurt timp, mania pentru Dylan, micuța cu păr blond, s-a transferat la sora mai mare, Soon-Yi Previn, fiica adoptată de Mia Farrow înainte să-l cunoască pe Woody Allen. Cei doi s-au apropiat atât de mult, încât au ajuns să se căsătorească în 1997.

Woody Allen și soția lui, Soon-Yi Previn. FOTO: Getty Images

Tânăra soție, originară din Coreea de Sud, a fost singura care i-a luat apărarea în scandalul cu Mia Farrow. Cei doi sunt căsătoriți și acum, iar relația lor a fost considerată una dintre cele mai absurde din câte există.

Mia Farrow și Woody Allen: record de divorțuri și copii adoptați

Mia Farrow (76 de ani) a fost căsătorită cu Frank Sinatra în perioada 1966-1968. Au divorțat repede, din cauza neînțelegerilor dintre doi oameni de vârste total diferite (ea 21 de ani, el 50 de ani). Între 1970 și 1979 a fost căsătorită cu pianistul și compozitorul german Andre Previn. Are 14 copii, dintre care zece adoptați.

Woody Allen (85 de ani) a fost căsătorit de trei ori. În perioada 1956 - 1962 cu Harlene Susan Rosen; în perioada 1966 – 1970 cu actrița Louise Lasser; din 1997 cu Soon-Yi Previn. A mai avut relații de durată cu Mia Farrow și Deane Keaton. Are cinci copii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Adevărul despre sărutul Cristinei Ich cu Alina Ceușan! - Trending Review cu Daragiu - episodul 55

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni