• PRO TV
  • Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție după anunțul că renunță la atribuțiile regale

Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție după anunțul că renunță la atribuțiile regale

Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție după anunțul că renunță la atribuțiile regale

Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima apariție publică la câteva zile după ce a fost anunțat că au renunțat la îndatoririle regale. 

Cei doi au înregistrat un podcast video pentru Archewell Audio, care va fi online pe Spotify în zilele următoare.

Anul trecut, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că au încheiat un contract cu cei de la Spotify, care se ridică la o valoare de 30 milioane de lire. 

În scurta apariție, Meghan a mărturisit că se folosesc de această metodă de comunicare ”pentru a genera conversații puternice”, înainte ca Harry să spună că aceasta ”inspiră, educă și provoacă”. 

”Am creat Archwell pentru a ne asigura că putem ridica voci care poate nu sunt auzite și să facem cunoscute poveștile oamenilor”, a explicat Meghan care, pentru acest video, a ales să poarte o rochie Oscar de la Renta, în valoare de 2645 de lire. 

Recent, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au părăsit definitiv Casa Regală Britanică, anunțând totodată că renunță la toate îndatoririle de membri ai monarhiei.  

"Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale”, a anunțat zilele trecute Palatul Buckingham. "Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale”, scrie în comunicat.

Meghan și Harry locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale, la începutul anului 2020. Cuplul are un fiu, născut în mai 2019, pe nume Archie, iar în acest an urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Vezi și: Olimpiada Mămicilor, episodul 3. Îngrijirea tenului în timpul sarcinii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni