• PRO TV
  • Lavinia Pîrva, poză rară alături de fiul ei, Alexandru. Cum au reacționat fanii de pe Instagram

Lavinia Pîrva, poză rară alături de fiul ei, Alexandru. Cum au reacționat fanii de pe Instagram

Lavinia Pîrva, poză rară alături de fiul ei, Alexandru. Cum au reacționat fanii de pe Instagram

Este binecunoscut faptul că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt foarte rezervați când vine vorba de viața lor personal. Tocmai de aceea, puțini știu cum arată fiul lor, Alexandru.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, mai ales de când a venit pe lume Alexandru, fiul lor.

Cei doi ezită să-și expună viața personală în mediul public, de aceea pozele cu familia lor sunt foarte rare. Recent, artista a decis să este momentul să-l prezinte fanilor ei pe Alexandru, pe Instagram, dar a ales un mod inedit de a o face. Tot cu precauție, Lavinia a publicat o poză în care îl ține în brațe pe micuț, dar cu spatele către cameră, pentru a nu i se vedea fața. “A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a fost descrierea pe care a adăugat-o artista în dreptul imaginii.

Dacă unii dintre fani au reacționat pozitiv, alții au considerat că exagerează și au lăsat comentarii răutăcioase: "De ce îl arăți pe micuțul Alexandru din spate, nu din față? Este urât sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să îl vedem măcar o dată pe fiul lui Ștefan, micuțul Alexandru. Deci, fotografie din față, Lavinia".

Sursă foto: Instagram Lavinia Pîrva

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni