• PRO TV
  • Sean Astin a împlinit 50 de ani. Cum arată Sam din ”Stăpânul Inelelor” după 20 de ani de la lansarea celebrei trilogii

Sean Astin a împlinit 50 de ani. Cum arată Sam din ”Stăpânul Inelelor” după 20 de ani de la lansarea celebrei trilogii

Sean Astin a împlinit 50 de ani. Cum arată Sam din ”Stăpânul Inelelor” după 20 de ani de la lansarea celebrei trilogii

Sean Patrick Astin s-a născut pe 25 februarie 1971 în California. Este un actor, regizor și producător de film american, devenit cunoscut mai ales pentru rolul lui Samwise Gamgee din trilogia Stăpânul Inelelor. 

Sean avea 30 de ani când a acceptat invitația regizorului Peter Jackson de a juca rolul lui Sam, spre deosebire de prietenul lui din film Frodo Baggins (Elijah Wood), care era cu 10 ani mai tânăr. Aventurile celor două personaje i-au cucerit pe fani de la primul film, apărul în 2001.  


După 20 de ani de la lansarea celebrului film, actorul este de nerecunoscut. Sean a pus mai multe kilograme în plus și poartă ochelari. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Astin (@seanastin)


Sean s-a căsătorit la 21 de ani cu producătoarea Christine Astin. Ei au împreună trei fete: Alexandra (Ali) (24 de ani), Elizabeth (18 ani) și Isabella (15 ani). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Astin (@ali_astin)


Două dintre ele studiază la Universitatea Harvard, iar cea mai mare a absolvit-o în 2019. Mândru de succesele fetelor lui, actorul a împărtășit bucuria cu fanii lui de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Astin (@seanastin)


Sean Astin este distribuit în continuare în filme dramatice, seriale TV și este actor vocal pentru desene animate sau jocuri video.

Sursă foto: Getty Images, Facebook/Instagram/ seanastin


Vezi și: 
Anghel Damian: "Eu și cu colegul Adi Nartea ne-am bătut pe bune"
Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni