• PRO TV
  • Claudia Pătrașcanu a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip: „Bolnavă de amor”

Claudia Pătrașcanu a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip: „Bolnavă de amor”

Claudia Pătrașcanu a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip: „Bolnavă de amor”

În ultimele luni, Claudia Pătrașcanu a fost în centrul atenției mai mult din cauza scandalurilor în care a fost implicată cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, decât datorită carieirei ei muzicale.

Acum, însă, frumoasa artistă le face o surpriză fanilor ei și lansează o nouă melodie, „Bolnavă de amor”, care a fost postată pe pagina de YouTube a casei de discuri Cat Music. La melodia compusă în camp-ul de creație organizat de Cat Music în parteneriat cu HaHaHa Production au lucrat Șerban Cazan, Emilian Nechifor și Gabriel Stanoiu.

„Am lansat o piesă caliente, în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând. «Bolnavă de amor» este o melodie despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment puternic. Videoclipul regizat de Kobzzon mă are ca protagonistă chiar pe mine. Interpretez rolul unei femei romantice și seducătoare ce își întâlnește jumătatea pe ritmuri de flamenco. Melodia este metafora perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul. Mesajul este pentru cei care știu să iubească cu patos. În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire”, a scris Claudia Pătrașcanu pe Instagram.

foto: Instagram Claudia Pătrașcanu

Vezi și: Căștigă 16.000$ pe noapte, dormind!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni