• PRO TV
  • Dorian Popa, marcat de decesul prietenului său, polițistul Ionuț Negrilă: “Te iubesc”

Dorian Popa, marcat de decesul prietenului său, polițistul Ionuț Negrilă: “Te iubesc”

Dorian Popa, marcat de decesul prietenului său, polițistul Ionuț Negrilă: “Te iubesc”

Moartea tragică a polițistului Ionuț Negrilă i-a întristat pe mulți, iar printre persoanele care îi plâng decesul se numără și Dorian Popa, care îi era prieten. 

Ionuț Negrilă s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc zilele trecute, în fața Palatului Parlamentului din Capitală. 

Dorian Popa, prieten al polițistului de la Brigada Rutieră, s-a filmat pe Instagram în lacrimi, făcând o declarație emoționantă: “Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc, Negrilă, ești cu mine aici”.

Publicată de Ionut Laurentiu pe Sâmbătă, 1 august 2020

Sursele de la fața locului au declarat că decesul ar fi survenit după ce Ionuț Negrilă ar fi forțat semaforul, intrând astfel în coliziune cu un autoturism, iar alții susțin că polițistul s-ar fi aflat pe o singură roată a motocicletei atunci când ar fi pierdut controlul, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram Dorian Popa

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni