• PRO TV
  • 3 alimente ieftine care te ajuta sa slabesti

3 alimente ieftine care te ajuta sa slabesti

3 alimente ieftine care te ajuta sa slabesti

Afara e soare, e caldut, te gandesti deja la tinutele lejere, pe care ti le-ai dosit bine anul trecut in sifonier. Ei bine, acum e momentul adevarului: ce te faci daca silueta iti joaca feste si vezi cum grasimile s-au instalat confortabil de la Sarbatori incoace? Nu-ti mai ramane decat sa le combati cu o investitie minima.  

Asa ca iti recomandam sa-ti umpli camara cu mere si pere. Cauta-le in piete pe cele autohtone. Chiar daca sunt mici si patate, sunt mult mai sanatoase pentru ca nu au pesticide cu sacul. Aceste fructe au multa apa, fibre si carbohidrati sanatosi.

Consuma-le cu tot cu coaja pentru un aport suplimentar de fibre. Aceste elemente fixeaza grasimile si toxinele din intestin si astfel se elimina mai repede. Nu transforma fructele in suc pentru ca pierzi elemente esentiale din coaja. In plus, mestecatul in sine arde mai multe calorii decat inghititul unui suc.

Apoi, consuma floricele pe post de gustare. Stai putin, nu te bucura ca ai liber la cele care abunda in grasimi si branza. Alege-le pe cele simple, cu sare si nu depasi un bol mic pe zi. Rontaitul lor te va satisface si iti poate conferi senzatia de satietate tot datorita fibrelor.
Inca o data, ai grija la eticheta si fereste-te de cele cu diverse adaosuri si arome.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni