• PRO TV
  • Jennifer Aniston, sexy-topless pentru campania de lansare a parfumului ei, Lolavie FOTO

Jennifer Aniston, sexy-topless pentru campania de lansare a parfumului ei, Lolavie FOTO

Jennifer Aniston, sexy-topless pentru campania de lansare a parfumului ei, Lolavie FOTO

Actrita Jennifer Aniston, despre care se spune ca inca il mai iubeste pe ex-barbatul ei, Brad Pitt, a pozat super sexy, topless, la Cabo San Lucas din Mexic, pentru campania de lansare a parfumului ei, Lolavie, care se va vinde exclusiv in magazinul Harrods din Londra.

Nu incape nicio indoiala, Jennifer Aniston arata superb la cei 41 de ani ai ei si, prin urmare, nu are de ce sa nu-si expuna trupul fara cusur, pozand cu imbracaminte sumar imbracata. Nu este prima oara cand o face, iar acum a fost motivata  de campania pentru promovarea propriului parfum, care va fi pus in vanzare incepand cu miercuri, 21 iulie.

In fotografiile realizate intr-unul din locurile preferate pentru a-si petrece vacantele, Cabo San Lucas din Mexic, actrita din “Prietenii tai”, serial difuzat la ProCinema luni si marti de la ora 21:00, poarta o fusta alba si este goala de la talie in sus - totusi, sanii i-a acoperit cu bratele.

Parfumul Lolavie va fi lansat miercuri, 21 iulie, la Harrods, in Londra, iar Jennifer Aniston va fi prezenta pentru a semna autografe in restaurantul Georgian, situat in aceeasi locatie.

Aniston afirma ca s-a implicat in fiecare parte a procesului de realizare al parfumului ei, inca de la inceput, in urma cu un an si jumatate, si ca a incercat sa obtina un miros cat se poate de natural.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni