• PRO TV
  • Constantin Diță se mândrește cu doi băieți foarte simpatici. Imagine rară cu actorul și copiii lui

Constantin Diță se mândrește cu doi băieți foarte simpatici. Imagine rară cu actorul și copiii lui

Constantin Diță se mândrește cu doi băieți foarte simpatici. Imagine rară cu actorul și copiii lui

În viața reală, Giani din Las Fierbinți este un familist convins. Constantin Diță are doi băieți foarte simpatici, dar este mai rezervat în ce privește expunerea lor pe rețelele de socializare. 

Recent însă Costi Diță și-a bucurat fanii cu două fotografii adorabile în care apare alături de copiii lui. Se pare că actorul duce dorul ieșirilor în aer liber, de dinainte de pandemie, după cum dă de înțeles prin mesajul postat pe Instagram.


 

Pe vremea când încercăm să mergem la o activitate fizică și avem de înfruntat doar lenea și frigul de afara. Acum de când cu covidul asta, e mai complicat. Am dat de pozele astea și m-a lovit un val de melancolie. Dar vine și ceva gând ca toate astea o sa treaca și o sa încerc din nou povestea asta cu sportul și viata echilibrata...Încercarea moarte n-are”, a scris Constantin Diță. 

Fanii au rămas încântați de imaginea cu băieții săi și i-au lăsat zeci de comentarii. ”Doamneee cât sunt de dulci și simpatici. M-am topit”, i-a scris o admiratoare. 


Într-un interviu recent pentru protv.ro, Costi Diță a menționat cât de mult apreciază timpul petrecut cu familia:
 
În perioada asta am văzut cât se bucură ai mei că stau acasă. Mai nou, activitatea preferată e ca seara ne așezăm în jurul mesei și luăm un joc la întâmplare. Monopoly sau Nu te supari frate, de exemplu. Am încercat să creez un soi de program, la finalul zilei să existe acest moment în care stăm împreună și jucăm un joc. Înainte, activitatea preferată era să ne urcăm în mașină și să vizităm ceva în România. Pentru că sunt foarte multe locuri frumoase în Românica noastră. Îmi plăcea mult, dar evident, am renunțat pentru că… pandemie”.

Actorul Costi Diță are 41 de ani, iar băieții lui au 10, respectiv 5 ani. Soția sa, Oana Raluca, este actriță și profesoară la UNATC.
 


Sursă foto: Facebook/Instagram: costi.dita

Vezi și:  Share în bucate - Cum sa faci pâine cu  ovăz

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni