• PRO TV
  • Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid și a stârnit controverse în mediul online. Reacția artistului

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid și a stârnit controverse în mediul online. Reacția artistului

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-Covid și a stârnit controverse în mediul online. Reacția artistului

Horia Brenciu și-a atras antipatia unor fani după ce a dezvăluit că s-a vaccinat anti-Covid de 8 martie. Artistul a postat pe rețelele sociale un filmuleț care n-a fost pe placul unora dintre admiratori.

„Dovezile vaccinării”, postate pe rețelele sociale, încep să irite tot mai mult publicul larg, însă autoritățile consideră că ele ajută oamenii indeciși să accepte imunizarea. Printre cei care cred că astfel de imagini fac bine este și Horia Brenciu, care a postat pe contul său de Instagram un filmuleț realizat în cabinetul medical în care a fost vaccinat anti-Covid.

Clipul i-a iritat pe unii dintre admiratorii săi, care l-au acuzat că a beneficiat de tratament preferențial.

Cat v-a costat să vă vaccinați? Mama are 75 de ani și nici acum nu a fost vaccinată și nici nu a reușit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!”, a scris cineva, cu năduf.

Artistul i-a răspuns calm și sec: „Nu m-a costat vaccinarea. Am așteptat cuminte programarea”, apoi a continuat pe un ton glumeț, când un internaut a sugerat că a ajuns la vaccinare fiindcă e obez: „Da, urșii au întotdeauna prioritate”, a replicat Brenciu.


O altă admiratoare i-a scris că nu îl va mai urmări de acum înainte din cauza gestului său de a se filma în timpul vaccinării.

Păcat. Și dacă tot te-ai filmat... trebuia să îți pui tricou negru. Prietenii știu de ce. Sauuuu.... făceai vaccin... că ești liber să faci ce dorești... dar nu te filmai”.

Răspunsul lui Horia Brenciu nu mai lasă loc de replică: „Îți faci prea multe probleme! Pe bune! relaxează-te! Ai o viață în față! Trăiește-o!”, a scris detectivul de la Masked Singer România.

Fotografii: @horiabrenciu/PRO TV

Vezi și VIDEO: Cele mai tari farse de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni