• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo, o nouă postare virală: peste 8 milioane de like-uri! Și-a arătat abdomenul plin de pătrățele

Cristiano Ronaldo, o nouă postare virală: peste 8 milioane de like-uri! Și-a arătat abdomenul plin de pătrățele

Cristiano Ronaldo, o nouă postare virală: peste 8 milioane de like-uri! Și-a arătat abdomenul plin de pătrățele

Fără doar și poate, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari sportive pe care i-a avut vreodată această planetă.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani doboară record după record, iar fanii săi se înmulțesc de la o zi la alta. Pe Instagram, portughezul este urmărit de peste 270 de milioane de persoane, fiind personalitatea numărul 1 din lume la acest capitol.

Chiar dacă este iubit de sute de milioane de oameni, Cristiano Ronaldo are și „dușmani”, așa cum este de așteptat pentru o persoană cu o notorietate atât de mare. După ce Juventus Torino, echipa la care joacă lusitanul, a fost eliminată din Liga Campionilor în acest sezon, gurile rele au început să îl atace din toate părțile și să-l pună la zid.

Cristiano Ronaldo nu a stat prea mult pe gânduri și le-a răspuns acestora printr-un mesaj postat pe Instagram, dar și pe teren, în meciul cu Cagliari, în care a marcat trei goluri.

„Mai important decât numărul de căzături pe care le iei în viață este cât de rapid și de puternic te pui pe picioare... Adevărații campioni nu cedează! Concentrarea noastră este deja pe meciul de la Cagliari, pe problemele din Serie A, pe finala Cupei Italiei și pe tot ce mai putem reuși în acest sezon. Este adevărat că trecutul aparține muzeelor, dar din fericire, fotbalul nu uită... și nici eu nu o fac! Istoria nu poate fi ștearsă, este scrisă în fiecare zi cu rezistență, spirit de echipă, persistență și multă muncă grea. Iar cei care nu înțeleg asta nu vor avea niciodată glorie și succes”, a scris CR7 pe celebra rețea de socializare.

Iar cu doar câteva zile înainte de această postare, celebrul fotbalist a postat o fotografie în care apare la bustul gol și își arată abdomenul plin de pătrățele, imaginea adunând peste 8,4 milioane de like-uri.

foto: Instagram Cristiano Ronaldo; Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: ShARE în Bucate - De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni