• PRO TV
  • Abi Talent a lansat melodia “Diss România”. În videoclip apar Dorian Popa și Tzancă Uraganu

Abi Talent a lansat melodia “Diss România”. În videoclip apar Dorian Popa și Tzancă Uraganu

Abi Talent a lansat melodia “Diss România”. În videoclip apar Dorian Popa și Tzancă Uraganu

Abi Talent a lansat o nouă piesă “Diss România”, iar în videoclip apar și alte personaje precum Dorian Popa, Tzancă Uraganu, Romeo Fantastik și vloggerul Ceanu.

Deși părea că a luat o pauză de la muzică, Abi Talent a revenit în trendingul YouTube cu o nouă piesă - “Diss România” – care i-a cucerit pe fanii lui. 

Am dat țara peste cap/ Dau moda prin tot ce fac/ Să vă intre bine-n cap/ Ca el nimeni nu mai e/ Baby Abi regele”, sunt doar câteva dintre versurile piesei. Mulți au fost intrigați de faptul că Abi a folosit un vers din cunoscuta melodie compusă de Alex Velea – “Dau moda”.

În videoclip apar Dorian Popa, Tzancă Uraganu, Romeo Fantastik și vloggerul Ceanu

Abi  a vrut să aibă și un videoclip pe cinste, așa că, pe lângă dansatoare, el i-a avut alături și pe Dorian Popa, Tzancă Uraganu, Romeo Fantastick și Ceanu, un vlogger și tiktoker cunoscut din România.

Videoclipul a strâns deja peste 600 de mii de vizualizări pe YouTube, iar fanii comentează continuă: “Nu îl simpatizez pe Abi , dar în piesa asta are niște dume underground, care au rupt, și beat-ul rupe, e old school, și a cântat și pe alt stil , spre hip hop , nu manele. Tre să fim sinceri”, “Piesa este HIT,  Romeo Fantastik nu a murit”, „Cum să nu mă prefac incult, într-o țară de inculți”, “Wow ce evoluție. De la papuci gucci, aici. Impresionant”, au fost doar câteva dintre reacții. 

Sursă foto: YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni