• PRO TV
  • Două anchete - o nouă ediție "România, te iubesc!", duminică, de la ora 18:00

Două anchete - o nouă ediție "România, te iubesc!", duminică, de la ora 18:00

Două anchete - o nouă ediție "România, te iubesc!", duminică, de la ora 18:00

România are vaste depozite de minereuri, însă, în ultimele decenii, cele mai multe sectoare miniere au fost închise, din motive economice.

Pe lângă problemele sociale, ale celor care au rămas fără locuri de muncă, închiderea minelor duce la probleme serioase de mediu. Rareș Năstase va merge duminică, de la 18:00, la sursa poluării care afectează sănătatea unor întregi comunități: „apele roșii”.

Noi am filmat în Maramureș și Mehedinți, dar avem informații și dovezi despre mine închise, care poluează în multe alte județe. Toate mesajele primite de la telespectatori îmi confirmă că, indiferent de zonă, ecologizarea și epurarea apelor de mină sunt un fiasco total, în sensul că nu există! Asta deși se alocă, anual, în jur de 50 de milioane de lei pentru aceste activități”, a spus Rareș Năstase.

Ediția va cuprinde și ancheta lui Cosmin Savu care ajunge în cartierul Henri Coandă, din București. Cosmin va merge pe firul istoric al neregulilor și ne va arăta cum, de-a lungul timpului, planurile și promisiunile au fost făcute doar pe hârtie, în timp ce Henri Coandă a ajuns cartierul nimănui. „Bătaie de joc pe bani publici!”, a spus Cosmin Savu.

Nu ratați duminică, de la 18:00, o ediție România, te iubesc! cu două anchete care oglindesc o realitate care nu face decât să-i afecteze pe oameni. 

Vezi și: Cosmin Savu vorbește deschis despre greșelile făcute de autorități și societate în deceniile în care grupările criminale s-au extins

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni