• PRO TV
  • "Hannah Montana ne-a distrus vietile", acuza tatal lui Miley Cyrus

"Hannah Montana ne-a distrus vietile", acuza tatal lui Miley Cyrus

"Hannah Montana ne-a distrus vietile", acuza tatal lui Miley Cyrus

Tatal lui Miley Cyrus pretinde ca show-ul Disney "Hannah Montana" le-a distrus familia. Billy Ray Cyrus a vorbit despre scandalurile in care a fost implicata fiica sa multi-milionara, care acum are 18 ani.

Va spun imediat, nenorocitul ala de serial ne-a distrus familia”, acuza cantaretul de country.

Cyrus a jucat rolul tatalui lui Miley in serialul unde era si manager. Se estimeaza ca Miley a castigat in total de-a lungul anilor peste 20 de milioane de lire din show. "Multi spun ca am scos bani de pe urma lui Miley. Sunt mandru sa spun ca n-am luat niciun cent de la ea”.

Dar, undeva, in calatoria asta, credinta mea si a lui Miley s-au pierdut”, spune Billy Ray. “Asta e ceea ce ma intristeaza cel mai mult. Mi-e teama pentru ea. Are o gramada de oameni in jur care o pun in pericol. As vrea sa o tin la adapost de furtuna asta”, spune cantaretul de 49 de ani, care in 1992 a avut un success rasunator cu hit-ul “Achy Breaky Heart”.

Acum, Billy Ray Cyrus isi doreste ca serialul “Hannah Montana” sa nu fi existat niciodata. “Imi pare rau s-o spun, dar da, daca as putea, as sterge tot trecutul”.

Miley a provocat indignare in randul fanilor cand a aparut topless in revista Vanity Fair, la numai 15 ani. Au urmat apoi dansul ei la bara, tinutele provocatoare si clipul in care fuma plante halucinogene.

Tatal ei, care a divortat anul trecut de mama lui Miley, sustine acum ca semnele ca familia nu mai functiona cum trebuie aparusera mai demult. “Mergeam in fiecare zi la munca stiind ca familia mea se destrama, dar trebuia sa stau in fata camerelor de filmat. Trebuia sa fiu un parinte mai bun. Sa spun “gata, am mers prea departe”. Dar nu am facut-o”, spune tatal lui Miley.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni