• PRO TV
  • Cel mai scump divorț din istoria Hollywood-ului? Ce sume se speculează pentru despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Cel mai scump divorț din istoria Hollywood-ului? Ce sume se speculează pentru despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Cel mai scump divorț din istoria Hollywood-ului? Ce sume se speculează pentru despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

În 2016, Angelia Jolie și Brad Pitt au anunțat că divorțează, iar de atunci se luptă pe diverse aspecte legate de custodia copiilor și împărțirea anumitor bunuri. 

Experți din domeniul legal au mărturisit că până acum fiecare dintre cei doi actori au cheltuit peste 1 milion de dolari.

Avocatul Kelly Chang Rickert a mărturisit pentru Daily Mail că: ”Cred că ar putea deveni unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istorie, la Hollywood”. Aceasta afirmație are la bază faptul că procesul ar mai putea dura încă șase ani. Cuplul a angajat un judecător privat, al cărui onorariu este între 900 și 1000 de dolari pe oră. 

Dacă Brad Pitt își dorește custodie comună pentru cei șase copii, Angelina Jolie ar vrea ca custodia să îi rămână doar ei în totalitate, acesta fiind principala dispută din cazul procesului de divorț. 

Gemenii Knox și Vivienne au 12 ani, așa că lupta pentru custodie ar putea să mai dureze până la împlinirea a 18 ani, când cei doi pot avea dreptul de a alege. 

Angelina Jolie (45 de ani) și Brad Pitt (56 de ani) au anunțat despărțirea în septembrie 2016, motivul invocat fiind diferențele ireconciabile dintre aceștia. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni