• PRO TV
  • Mesajul emoționant postat de fiica artistei Gabi Luncă, după anunțul morții acesteia. Ce a scris Rebeca

Mesajul emoționant postat de fiica artistei Gabi Luncă, după anunțul morții acesteia. Ce a scris Rebeca

Mesajul emoționant postat de fiica artistei Gabi Luncă, după anunțul morții acesteia. Ce a scris Rebeca

După Cornelia Catangă și Nelu Ploieșteanu, un alt nume important din muzica lăutărească a murit din cauza infecției cu COVID-19. 

Gabi Lunca a pierdut lupta cu boala și a decedat la Spitalul Județean Ilfov, acolo unde se afla internată în stare gravă de mai multe zile.

Fiica cea mică a cântăreței, Rebeca Onoriu, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook, alături de o fotografie cu părinții săi. ”???? Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem...”, a scris tânăra. 
 

???? Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem...

Publicată de Rebeca Onoriu pe Vineri, 2 aprilie 2021

”Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, într-un interviu pentru Click. 

De-a lungul timpului, Gabi Luncă (81 de ani) a trecut prin numeroase momente dureroase, reușind să treacă și peste un diagnostic necruțător, cancer la sân. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni