• PRO TV
  • Khloe Kardashian, fotografiată la un eveniment privat într-o ipostază în care doar cei apropiați o văd

Khloe Kardashian, fotografiată la un eveniment privat într-o ipostază în care doar cei apropiați o văd

Khloe Kardashian, fotografiată la un eveniment privat într-o ipostază în care doar cei apropiați o văd

Sora mai mică a lui Kim Kardashian face eforturi uriașe pentru a înlătura de pe internet o fotografie care a ajuns în mediul online neautorizat. Imaginea o înfățișează pe Khloe Kardashian într-o ipostază în care publicul larg nu o vede.

Multe vedete își cosmetizează pozele de Instagram înainte de publicare, comportament care induce ideea că au o viață perfectă, lipsită de grijile oamenilor de rând. În realitate, starurile nu duc lipsă de probleme, celulită, bătălii grele cu kilogramele în plus ori cu adicțiile de tot felul.

Khloe Kardashian și-a arătat adevăratul corp la un eveniment privat, unde a fost fotografiată în costum de baie. Imaginea a fost distribuită în social media de un colaborator al familiei, fără aprobarea ei.

Acum, vedeta și echipa ei se străduiesc din răsputeri să elimine această poză din mediul online. În ciuda eforturilor, poza circulă liber în social media și ne-o înfățișează pe Khloe Kardashian mai „umană” decât a fost vreodată în ultimii ani.

Mulți internauți cred că sora mai mică a lui Kim Kardashian este frumoasă și arată minunat. Vezi poza AICI!


„Fotografia color editată i-a fost făcută lui Khloe în timpul unei adunări private de familie și postată pe social media fără permisiune, din greșeală, de un asistent”, a declarat Tracy Romulus, responsabilul de comunicare al membrilor familiei Kardashian.

Deși pentru staruri e ceva neobișnuită să-și dezvăluie imperfecțiunile în public, Khloe Kardashian a făcut un gest rar în luna februarie a acestui an. Atunci și-a arătat vergeturile într-o fotografie postată intenționat pe rețelele sociale.


Incidentul cu fotografia neautorizată nu pică prea bine pentru brandul ei de îmbrăcăminte, Good American, care militează pentru acceptarea corpului așa cum este el.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! - Bogdan Stelea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni