• PRO TV
  • Irina Shayk, apariție incendiară la show-ul lui Thierry Mugler. Ce ținută a purtat rusoaica pe podium

Irina Shayk, apariție incendiară la show-ul lui Thierry Mugler. Ce ținută a purtat rusoaica pe podium

Irina Shayk, apariție incendiară la show-ul lui Thierry Mugler. Ce ținută a purtat rusoaica pe podium

În 2019, a primit titlul de cel mai mai sexy model pentru costumele de baie, detronând frumuseți precum Candice Swanepoel sau Emily Ratajkowski.

Face ce face și reușește să fure show-ul de fiecare dată. Irina Shayk a fost apariția serii la prezentarea de modă semnată Thierry Mugler. Rusoaica a postat câteva fotografii din culise, în care apare într-o ținută incredibil de sexy. Am putea spune chiar cea mai sexy variantă de Catwoman. 

În fotografiile postate pe Instagram din backstage, Irina Shayk poartă un body din tul transparent, cu câteva benzi negre care abia îi acoperă părțile intime. Mândră de felul în care arată, bruneta s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Mai multe fotografii cu Irina Shayk în galeria foto de mai jos

Admiratorii au înroșit butonul de like, iar complimentele au curs pe bandă rulantă. “Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!”, “Woooow, sexy!”, “Ai rupt Internetul!” “Doamne, cum arăți!” sau “Ești atât de sexy!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți. Printre cei care au complimetat-o sau i-au lăsat emoji se numără și Linda Evanghelista, Candice Swanepoel, Emily Ratajkowski, Damian Hurley sau Marc Jacobs.

Irina Shayk are o fetiță din relația cu Bradley Cooper

Irina nu este doar un model de succes, ci și  o mamă model. Ea are o fetiță, pe nume Lea de Seine, din relația cu actorul Bradley Cooper. Cei doi s-au despărțit după patru ani de iubire și n-au făcut publice niciodată motivele care au dus la separare. Înainte de Bradley, rusoaica s-a iubit cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. 

Despre Bradley, Irina are doar cuvinte de laudă. Topmodelul a declarat recent că actorul „este cel mai bun tată din lume”.

„Nu am înțeles niciodată termenul de co-parenting. Când sunt cu fiica mea, sunt 100% mamă, iar când e cu tatăl ei, el e 100% tatăl ei. Suntem părinți”, a mai spus Irina, potrivit Daily Mail. 

Întrebată în ce relații ce află cu fostul iubit, Irina a răspuns: “Fosta mea relația este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este doar o parte din mine pe care nu vreau să o las deoparte. Nu citesc ce apare despre mine. Sincer, sunt prea ocupată să-mi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole, să scrie, își fac meseria. Eu mă concentrez pe viața mea și pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”, a declarat rusoaica.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! – invitat Mihai Leu, partea 2


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni