• PRO TV
  • Monica Bîrlădeanu s-a autoizolat! Vedeta așteaptă să vadă dacă testul COVID-19 iese pozitiv sau negativ

Monica Bîrlădeanu s-a autoizolat! Vedeta așteaptă să vadă dacă testul COVID-19 iese pozitiv sau negativ

Monica Bîrlădeanu s-a autoizolat! Vedeta așteaptă să vadă dacă testul COVID-19 iese pozitiv sau negativ

Într-o perioadă în care autoritățile au decis să ia noi restricții, dar au și anunțat că România ar putea reveni la normalitate începând cu 1 iunie, numărul de noi cazuri de COVID-19 este în creștere.

Printre persoanele care ar putea fi infectate se regăsește și Monica Bîrlădeanu, frumoasa actriță fiind acum în autoizolare la domiciliu. Acest lucru a fost anunțat chiar de ea, prin intermediul contului de Facebook, acolo unde a scris că așteaptă rezultatul testului și că nu știe încă dacă ar sau nu COVID-19.

„Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă un an: auoizolarea! N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer... eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum. Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să rearanjez dressingul, să-mi fac o zonă de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul... Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai... e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspect. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test... #selfisolation #day1”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

foto: Facebook Monica Bîrlădeanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni