• PRO TV
  • Anamaria Prodan, reacție după ce în presă s-a scris că Reghecampf ar avea o amantă

Anamaria Prodan, reacție după ce în presă s-a scris că Reghecampf ar avea o amantă

Anamaria Prodan, reacție după ce în presă s-a scris că Reghecampf ar avea o amantă

Din cauza transferului lui Dennis Man la Parma, relațiile dintre Anamaria Prodan și familia Becali nu doar că s-au răcit, dar a și existat o ruptură care pare că nu mai are cum să fie refăcută.

Inițial, tranzacția dintre români și italieni trebuia intermediată de Anamaria Prodan, însă Gigi Becali l-a mandatat pe vărul său, Giovanni Becali, să se ocupe de transfer, iar toată afacerea a denenit un adevărat război.

Anamaria Prodan a anunțat că îl va da pe Dennis Man în judecată pentru că a rupt contractul cu ea, iar apoi în presă au apărut informații incredibile despre mariajul sexy-impresarei. Potrivit publicațiilor sportive, dezăluirile au venit din partea familiei Becali.

„Reghecamf are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Anamaria Prodan. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, ar fi spus, potrivit Gazeta Sporturilor, un apropiat al familiei Becali.

Sursa citată notează că Anamaria Prodan a răspuns acestor zvonuri și a afirmat încă o dată că mariajul ei nu este în pericol și că îl iubește foarte mult pe Laurențiu Reghecampf, ceea ce este reciproc.

„Reghecampf nu este genul de om care să facă așa ceva. Reghecampf este mult prea bun, e numărul 1. Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rând, încât nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic. Nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului nu știu cui. Nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună «golanul de taică-tu». Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a spus Anamaria Prodan.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni