• PRO TV
  • Kim Kardashian și Maluma sunt împreună? Ce spun apropiații cântărețului

Kim Kardashian și Maluma sunt împreună? Ce spun apropiații cântărețului

Kim Kardashian și Maluma sunt împreună? Ce spun apropiații cântărețului

Kim Kardashian și Maluma au fost surprinși împreună, iar fanii cred că aceștia formează un cuplu, deși Kim a anunțat recent că divorțează de Kanye West.

Kim Kardashian și Maluma au fost surprinși în mai multe fotografii de la petrecere de deschidere a hotelului lui Pharrell Williams și al lui David Grutman. În aceeași seară și-a sărbătorit ziua de naștere și Victoria Beckham. 

Kim Kardashian este o femeie sigură acum, de când a anunțat că divorțează de Kanye West. Iar Maluma este și el, de asemenea, singur. După ce au apărut împreună în mai multe fotografii, fanii au dedus că cei doi ar fi împreună, iar imaginile au ajuns rapid virale. 

Potrivit surselor, cei doi ar fi vorbit foarte mult în seara petrecerii și ar fi părut foarte apropiați. Însă, în imaginile pe care le poți vedea AICI, cei doi nu par apropiați, iar pozele nu surprind nimic ieșit din comun. 

De asemenea, mai multe persoane apropiate lui Maluma au declarat pentru Page Six că artistul și Kim Kardashian sunt doar prieteni și că Maluma este singur și fericit: Sunt doar prieteni și au în comun mulți prieteni comuni. Nu este nimic romantic".

Sursă foto: Instagram Kim Kardashian / Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni