• PRO TV
  • Totul despre Zack Snyder’s Justice League, filmul de 4 ore care este în exclusivitate pe HBO GO

Totul despre Zack Snyder’s Justice League, filmul de 4 ore care este în exclusivitate pe HBO GO

Totul despre Zack Snyder’s Justice League, filmul de 4 ore care este în exclusivitate pe HBO GO

Dacă lumea reală ar fi amenințată de inamici din afara ei, atunci omenirea ar avea o problemă. Deci, slavă Cerului că pericolul vine doar din interior! Dar tot ne trebuie o Ligă a Dreptății.

La 4 ani de la lansarea în cinematografe a superproducției Justice League, regizorul Zack Snyder aduce propria versiune a poveștii pe HBO GO. Filmul Zack Snyder’s Justice League a avut premiera oficială la 18 martie 2021 și vine cu o serie de modificări importante față de filmul din 2017.

Zack Snyder a lucrat la proiectul anterior, însă a fost nevoit să se retragă înainte de postproducție, din cauza unei tragedii în familie. Munca sa a fost preluată de Joss Whedon, regizorul filmului The Avengers, care, știți cum e, a venit cu propria viziune legată de cum ar trebui să arate un film de top. Rezultatul, contestat de mulți, a condus inevitabil la Zack Snyder’s Justice League, un film de 4 ore, mărturia lui Snyder despre lucrul bine făcut.

Zack Snyder’s Justice League e diferit de Justice League și, înainte de a-ți spune tot ce trebuie să știi despre noul film al lui Zack Snyder, reține un lucru: eroii Universului extins DC nu se predau niciodată și, uneori, se întorc din morți ca să-ți amintească asta.

Nu contează dacă ai văzut deja Justice League, dar s-ar putea dovedi necesar să vezi Batman vs. Superman: Zorii dreptății. Filmul din 2016, regizat tot de Snyder, se concentrează pe confruntarea dintre justițiarul mascat și zeul căzut în dizgrație. După ce Superman (Henry Cavill) moare, în urma atacului forțelor întunericului, Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) se simte dator să apere Pământul cu aceeași însuflețire a rivalului său.

Astfel, va strânge o trupă de supereroi, pentru a ține piept unei noi amenințări care pândește omenirea. Femeia Fantastică (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) răspund chemării lui și formează Liga Dreptății. Acum, Pământul e sigur.

Ce e nou în Zack Snyder’s Justice League 



Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Zack Snyder a revenit la proiectul său anterior și a redesenat personaje, a renunțat la unele și a adus în scenă altele, cu scopul de a repune filmul pe linia începută cu Man of Steel (2013) și continuată cu Batman vs. Superman: Zorii dreptății. Primul detaliu care îți sare în ochi fără să vezi filmul este durata lui: 4 ore. Inițial, pelicula a fost gândită ca o miniserie în 4 episoade, însă planul B a fost considerat mai bun. Iată, mai jos, ce e nou în Zack Snyder’s Justice League!

Darkseid e răufăcătorul suprem

Actorul Ray Porter se întoarce în poveste, după ce în filmul din 2017 a fost scos din „peisaj”. Personajul său malefic a fost doar pomenit atunci, însă niciodată dezvăluit. Darkseid e răufăcătorul absolut, pe care Snyder l-a imaginat înainte să predea ștafeta proiectului. Darkseid e acel personaj din umbră, care acționează de la distanță prin complici, și pe care ai șansa de a-l vedea abia la final, când știi că favoriții tăi luptă cu ultimele puteri.

Steppenwolf, un nou design

Cei care ați văzut Justice League (2017) vi-l amintiți pe răufăcătorul principal, Steppenwolf. Cei care nu ați avut încă ocazia, aflați că Steppenwolf este inevitabil, însă acum beneficiază de un design nou. E, pur și simplu, electrizant acest personaj și singurul său defect este că joacă în echipa care nu trebuie. Actorul Ciarán Hinds îi dă viață.

Jared Leto se întoarce ca Joker

Jared Leto a fost Joker în Suicide Squad (2016) și nu se aștepta să fie cooptat pentru filmul lui Zack Snyder. Nici regizorul nu planificase asta când s-a apucat de film, însă a avut parte de o revelație în perioada în care a lăsat proiectul din mâini.

Joker este chiar singurul lucru la care m-am gândit retrospectiv. Dar voi spune că întotdeauna am avut intenția de a-l aduce pe Joker în acea lume”, a dezvăluit Zack Snyder pentru Vanity Fair.

Superman reîncărcat

Zack Snyder a păstrat foarte puține elemente din eroul cu capă roșie al lui Joss Whedon și a filmat din nou cele mai multe scene în care apare Superman. Regizorul l-a „redesenat” în costum de culoare neagră și i-a schimbat rolul în finalul poveștii. Cum? Superman a murit în Batman vs. Superman: Zorii dreptății. Păi, nu v-am spus că eroii DC obișnuiesc să se întoarcă din morți, chiar și din motive mult mai mărunte decât salvarea planetei?

Îi cunoaștem mai bine pe Flash, Cyborg și Aquaman

Zack Snyder insistă pe poveștile acestor trei personaje, care au fost prezentate succinct în Justice League (2017). Cyborg, de exemplu, despre care regizorul spune că „este inima filmului”, este personajul care va ține legată echipa, „în multe feluri”. Fanii filmului vor avea ocazia să-l cunoască mai bine pe The Flash/Barry Allen, din perspectiva emoționantei vieți de familie. Vorbind despre The Flash, Zack Snyder a spus că este personajul care va face ceva extraordinar cu puterea sa. Ce anume, veți vedea în film.

Zack Snyder’s Justice League e disponibil pe HBO GO din 18 martie 2021 și ca să-l poți vedea trebuie să-ți faci cont pe platformă.

Articol susținut de HBO.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni