• PRO TV
  • Acuzatorul principal al lui Michael Jackson, înfrângere în procesul deschis pentru banii megastarului

Acuzatorul principal al lui Michael Jackson, înfrângere în procesul deschis pentru banii megastarului

Acuzatorul principal al lui Michael Jackson, înfrângere în procesul deschis pentru banii megastarului

Wade Robson, care a susținut că Michael Jackson l-a molestat în copilărie, a cerut în instanță despăgubiri din partea companiilor fondate de megastar. O instanță din SUA a respins cererea sa.

Un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a decis să respingă pretențiile financiare înaintate de Wade Robson, pentru presupusele abuzuri fizice suferite în copilărie din partea lui Michael Jackson. 

Bărbatul, care se consideră îndreptățit să primească bani pentru trauma suferită, solicitase despăgubiri de la companiile fondate de megastar, MJJ Productions și MJJ Ventures.

Instanța a stabilit că cele două entități juridice nu pot fi date în judecată pentru presupusele abuzuri săvârșite de Michael Jackson, scrie bbc.com. Mai mult, ele nu pot fi obligate la plata unor despăgubiri bănești, chiar dacă megastarul ar fi declarat de instanță pedofil.

Același răspuns l-a primit, în octombrie 2020, și celălalt acuzator al megastarului, James Safechuck. Cei doi au apărut în infamul documentar Leaving Neverland (2019), filmul care a scandalizat familia lui Michael Jackson.

În documentar, Robson și Safechuck au susținut că Michael Jackson i-a abuzat sexual la sfârșitul anilor ‘80 și începutul anilor ‘90.

Citește și: Mărturia scandaloasă a bărbatului care spune că a fost abuzat de Michael Jackson în copilărie: „Avea un cod secret”

Avocatul lui Wade Robson: „Un precedent periculos”

La scurt timp după anunțarea deciziei, avocatul lui Wade Robson a declarat că acuzarea va face apel.

Dacă permitem asta, decizia ar crea un precedent periculos care ar lăsa mii de copii care lucrează în industria divertismentului vulnerabili la abuzurile sexuale ale unor persoane aflate în poziții de putere. Copiii din această țară merită protecție și vom continua să luptăm până ne vom asigura că fiecare copil este în siguranță”, a spus Vince Finaldi pentru Entertainment Weekly.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai noi efecte de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni