• PRO TV
  • Un japonez care avea 35 de iubite a fost arestat! Ce le-a făcut femeilor

Un japonez care avea 35 de iubite a fost arestat! Ce le-a făcut femeilor

Un japonez care avea 35 de iubite a fost arestat! Ce le-a făcut femeilor

Takashi Miyagawa, un japonez care lucra în regiunea Kansai și nu avea o reședință fixă, a fost arestat de poliție după ce mai multe femei au depus plângere pe numele lui.

Potrivit presei din Marea Britanie, japonezul avea nu mai puțin de 35 de iubite, multe dintre acestea depunând plângeri pentru înșelăciune pe numele lui.

Din câte se pare, bărbatul în vârstă de 39 de ani îi spusese fiecărei femei în parte că este singur și, mai mult decât atât, pe fiecare o anunțase că are altă dată de naștere, pentru a primi cadouri pe tot parcursului anului de la femei.

Născut pe 13 noiembrie, Takashi Miyagawa este acuzat de iubite că le-a spus că ziua lui este ori în iulie, ori în februarie, ori în aprilie. Japonezul nu primea doar cadouri, ci le cerea iubitelor lui și bani.

Jurnaliștii britanici mai notează că bărbatul le-a întâlnit pe femei atunci când lucre la o companie care vindea produse pentru baie și pentru bucătărie, astfel că știa din baza de date care femei sunt singure. Takashi Miyagawa se asigura pe acestea că își dorește o familie și are de gând să se căsătorească, însă acest lucru se pare că făcea parte tot din planul lui de înșelăciune.

Potrivit datelor de la dosar, femeile care au depus plângere împotriva bărbatului l-au acuzat pe acesta că a primit cel puțin 700 de euro de la ele.

foto: Shutterstock

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni