• PRO TV
  • Armin Nicoară, vacanță de vis în Antalya. Cum a filmat-o pe iubita lui la piscină

Armin Nicoară, vacanță de vis în Antalya. Cum a filmat-o pe iubita lui la piscină

Armin Nicoară, vacanță de vis în Antalya. Cum a filmat-o pe iubita lui la piscină

Armin Nicoară și iubita lui, interpreta de muzică populară Claudia Puican, au profitat de câteva zile libere și au plecat în vacanță, în Antalya (Turcia). Celebrul cuplu a ales un hotel deschis recent, unde s-au întâlnit cu alte celebrități din România. 

Armin Nicoară este foarte mândru de iubita lui și nu a ratat ocazia să o filmeze în ipostaze incendiare. În timp ce Claudia se relaxa pe șezlong, fără sutien, saxofonistul a filmat-o de la distanță și a postat video-ul pe Instastory. 



Blondă, suplă și înaltă, Claudia Puican a făcut furori la piscină. Cântăreața a purtat un costum de baie din două piese, destul de decoltat. Cei doi au postat mai multe imagini pe rețelele sociale, printre care și unele mai amuzante (vezi galeria foto)




La același resort de cinci stele, Armin și Claudia s-au întâlnit cu Cătălin Botezatu și Liviu Vârciu. De asemenea, tot acolo își petrece vacanța Dana Săvuică și Carmen Negoiță.
 


Citește și: Ce iubită sexy are Armin Nicoară. Artista Claudia Puican candidează la titlul de cea mai frumoasă “ciubăreasă”

Sursă foto: Instagram/ arminnicoara, claudia.puican

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni