• PRO TV
  • Theo Rose are probleme de sănătate. Cum a apărut artista pe Instagram

Theo Rose are probleme de sănătate. Cum a apărut artista pe Instagram

Theo Rose are probleme de sănătate. Cum a apărut artista pe Instagram

Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe din noua generație muzicală. Aceasta s-a făcut remarcată cu vocea, cu frumusețea, dar și cu “nebunia” ei. 

Theo Rose le-a cucerit inimile românilor și a devenit una dintre cele mai urmărite și ascultate artiste de la noi. Aceasta are o relație strânsă cu fanii săi și nu ezită să le spună prin ceea ce trece. 

Theo Rose și-a îngrijorat recent urmăritorii de pe Instagram după ce a spus că are câteva probleme de sănătate. 

Mai exact, artista are probleme vocale și, pentru asta, a apelat la masca cu aerosoli. „Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”, a scris Theo Rose la InstaStory. 

Theo Rose este iubita lui Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. ”Dacă el n-ar mai exista, eu n-aș mai ști ce să fac exact. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp, sunt convinsă. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm. Odată am zis că o să mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată de fapt, n-am putut să dorm nici măcar o noapte fără el”, a declarat Theo într-un interviu pentru Maria Gyorfi, în cadrul emisiunii La Măruță.

Sursă foto: instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni