• PRO TV
  • O călugăriță a cheltuit la jocurile de noroc banii școlii pe care o conducea

O călugăriță a cheltuit la jocurile de noroc banii școlii pe care o conducea

O călugăriță a cheltuit la jocurile de noroc banii școlii pe care o conducea

O călugăriță din California, în vârstă de 79 de ani, a crezut că a dat peste norocul vieții ei, după ce a reușit să fure, timp de mai mulți ani, peste 800.000 de dolari din contul unei școli. Și de parcă nu era de ajuns, aceasta a decis să îi cheltuie la jocurile de noroc, că poate îi înmulțește.

Mary Margaret Kreuper, o călugăriță din California, riscă o pedeapsă de 40 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că a furat peste 800.000 de dolari din fondurile unei școli catolice. Aceasta este acuzată de fraudă cu fonduri federale şi spălare de bani, potrivit Agerpres.

Timp de 10 ani, călugărița a delapitat fondurile Şcolii Catolice St. James unde chiar ea era directoare. Aceasta a recunoscut că a cheltuit suma uriașă la jocuri de noroc, pentru plata unor facturi care nu aveau legătura cu școala și, probabil, multe altele. 

Pentru a păcăli administrația unității, Mary Margaret Kreuper a recunoscut că a falsificat rapoarte lunare și anuale, pentru a nu fi observată lipsa banilor care îi ajungeau în buzunar. 

Sursă foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni