• PRO TV
  • Cabral și Andreea Ibacka, planuri pentru o vacanță în doi. În ce țară vor pleca

Cabral și Andreea Ibacka, planuri pentru o vacanță în doi. În ce țară vor pleca

Cabral și Andreea Ibacka, planuri pentru o vacanță în doi. În ce țară vor pleca

La sfârșitul lunii mai, Cabral a anunțat, prin intermediul unor postări haioase pe rețelele sociale, că soția sa Andreea este însărcinată. Cuplul este în al noulea cer de fericire că fiica lor Namiko va mai avea un frățior sau o surioară. 

”Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea... noi ne pregătim de Haos x2, a declarat Cabral, în emisiunea La Măruță. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Recent, Andreea a povestit cum se simte la cea de-a doua sarcină, dar și despre planurile pentru această vară, într-un interviu pentru revista TV Satelit. Actrița a spus că ea și Cabral își doresc să plece într-o vacanță pe mare, în Grecia, de data aceasta fără micuța Namiko.

Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să spargem gheața”.

Andreea a mai spus că va naște prin cezariană.

”La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a adăugat actrița. 

 

Cabral a vorbit despre planurile sale de vacanță pentru această vară în emisiunea Vorbește lumea:

”Eu m-am apucat de sailing de ceva timp și am început să navighez cu vele. Mi se pare foarte tare, e un domeniu vast, dar fascinant. Am întâlnit niște oameni foarte tari, alături de care învăț chestia asta și probabil că o să fiu destul de mult pe apă vara asta, o să fiu un marinar, ce să mai...”

Sursă foto: Instagram/andreeaibacka, cabralibacka

Vezi și: Abonează-te, vezi meciurile verii şi înscrie două console Playstation 5 şi alte super premii 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni