• PRO TV
  • Sexy si extrem de talentate: 5 actrite care au castigat Oscarul!

Sexy si extrem de talentate: 5 actrite care au castigat Oscarul!

Sexy si extrem de talentate: 5 actrite care au castigat Oscarul!

Pentru ca premiile Oscar se apropie cu viteza, ne-am gandit sa facem o retrospectiva si sa selectam cele mai tari momente la feminin. Cine a zis ca frumusetea exclude IQ-ul se insala amarnic, iar actritele pe care le-am selectat pentru voi, au demonstrat-o din plin.

Aceste femei pot fi numite Perfecte, intrucat exceleaza pe toate planurile: sunt incredibil de atragatoare, sunt destepte si foarte talentate in ceea ce fac. Iar Oscarul a venit ca o rasplata bine meritata. Iata despre cine e vorba!

1. Charlize Theron, 2004
Actrita de origine sud-africana a luat Oscarul de la prima nominalizare, cu filmul "Monster". Si nu pentru fizicul ei incredibil, ci din contra, pentru un rol in care era o prostituata neingrijita si urata, pe care l-a jucat excelent. Discursul ei a fost foarte emotionant, mai ales pentru ca Charlize a adus primul Oscar in Africa de Sud.

2. Halle Berry, 2002
Halle Berry a castigat Oscarul pentru rolul ei din Monster's Ball. A fost un moment extrem de emotionant, nu doar pentru ea, ci si pentru toate femeile de culoare din industria filmului. Halle Berry a fost prima femeie de culoare care a castigat Oscarul. Nici nu e de mirare ca nu se putea stapani din plans!

3. Penelope Cruz, 2009
Actrita de origine spaniola a castigat Oscarul in anul pentru rolul ei din "Vicky, Cristina, Barcelona". A fost atat de emotionata incat a spus in discurs ca ar putea sa fie prima persoana care lesina la premiile Oscar.

Vezi discursurile actritelor pe perfecte.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni