• PRO TV
  • Charlie Sheen i-a jignit pe producatorii de la "Doi barbati si jumatate"! Serialul a fost anulat

Charlie Sheen i-a jignit pe producatorii de la "Doi barbati si jumatate"! Serialul a fost anulat

Charlie Sheen i-a jignit pe producatorii de la "Doi barbati si jumatate"! Serialul a fost anulat

Producatorii serialului “Doi barbati si jumatate” au anuntat ca vor anula filmarile, in urma declaratiilor scandaloase facute de Charlie Sheen la un post de radio american. Sheen era platit regeste pentru rolul sau din serial: in 2010, ajunsese sa castige in jur de doua milioane de dolari pe episod.

Charlie Sheen a intrat in direct in timpul emisiunii "The Alex Jones Radio Show" si a vorbit de rau intreaga presa, pe colegii sai de filmare, pe criticii de film, pe alcoolicii anonimi si, in general, pe toata lumea care nu se drogheaza sau nu face sex cu el.

Filmarile la comedia romantica fusesera, oricum, suspendate dupa ce actorul a inceput tratamentul de reabilitare la sfarsitul lui ianuarie, dar se pare ca producatorii vor sa renunte de tot la serial. “Avand in vedere totalitatea declaratiilor, a comportamentului si a conditiei lui Charlie Sheen, CBS si Warner Bros. au decis sa intrerupa productia la “Doi barbati si jumatate”, au anuntat producatorii joi.

Sheen i-a provocat el insusi pe producatori: “Mi s-a spus ca, daca voi continua sa ii atac in presa, vor anula serialul si tot, asa ca acum sunt curios sa vad daca se tin sau nu de cuvant”, a spus el.

Actorul a declarat ca, daca filmarile la “Doi barbati si jumatate” vor fi anulate, “voi merge sa fac filme cu superstaruri, in loc sa lucrez cu idioti”.

Saptamana trecuta, actorul i-a sfatuit, intr-un alt interviu la radio, pe oameni sa stea departe de cocaina “daca nu se simt in stare sa mentina un echilibru in viata sociala”.

Charlie Sheen a explicat si de ce a inceput sa bea, sa se drogheze si sa apeleze la prostituate: “Din plictiseala. Nu a fost vorba niciodata de ceva de genul “toata lumea bea, de ce sa n-o fac si eu”. Nu, mai degraba pentru ca alcoolul face ca totul sa fie mai frumos, chiar daca e vorba de lucruri reale sau imaginare”, a declarat Sheen.

Puteti asculta intreaga interventie la radio a lui Charlie Sheen pe tmz.com.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni