• PRO TV
  • Un bărbat și-a construit casa visurilor sale, după ce a săpat 25 de ani într-o stâncă

Un bărbat și-a construit casa visurilor sale, după ce a săpat 25 de ani într-o stâncă

Un bărbat și-a construit casa visurilor sale, după ce a săpat 25 de ani într-o stâncă

Grant Johnson, din statul american Utah, a avut nevoie de 25 de ani pentru a-și construi casa visurilor sale. Bărbatul a săpat în stâncă o peșteră, formând mai multe camere, cu o suprafață totală de aproximativ 500 m². 

În 1973, la vârsta de 17 ani, Grant Johnson s-a mutat în Moab, un orășel, situat în apropiere de Parcul Național Arches din Utah (SUA). Doi ani mai târziu s-a angajat ca muncitor în minele de uraniu și lucra cu explozivi. La 24 de ani, a cumpărat un lot de pământ într-o zonă izolată, lângă un pârâu, și s-a stabilit acolo, locuind într-o rulotă împreună cu soția și fiica sa.


Au petrecut 24 de ani fără electricitate, dintre care 17 ani nu au avut apă caldă sau telefon. Inițial, bărbatul nu știa unde să-și construiască o casă, pe întinderea mare de pământ pe care o deținea, apoi i-a venit o idee: să sape o peșteră chiar în stânca de pe proprietate. 


 

Bărbatul a început lucrarea în 1995 și a lucrat la această casă aproape 25 de ani, îmbunătățindu-i condițiile în fiecare zi. În prezent, casa poate fi închiriată prin airbnb.com. Spre exemplu, pentru două zile de cazare, prețul este de aproximativ 4.000 RON, în luna iulie 2021.  (vezi galeria foto)

„Întotdeauna mi-am spus că este vorba despre o călătorie și nu despre rezultatul final”, spune Grant. 

Sursă foto: captură YouTube

Vezi și: Abonează-te, vezi meciurile verii şi înscrie două console Playstation 5 şi alte super premii

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni