• PRO TV
  • Christian Eriksen a fost externat din spital. Primul lucru pe care l-a făcut danezul

Christian Eriksen a fost externat din spital. Primul lucru pe care l-a făcut danezul

Christian Eriksen a fost externat din spital. Primul lucru pe care l-a făcut danezul

Christian Eriksen, mijlocașul danez care a căzut pe teren, în timpul partidei Danemarca-Finlanda din 12 iunie, a fost externat din spital. Fotbalistul a trecut cu bine de operația prin care i s-a implantat un defibrilator cardiac intern și a părăsit spitalul din Copenhaga. 

Christian Eriksen, care a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Danemarca - Finlanda, de la EURO 2020, a mers imediat să-și viziteze colegii din naționala Danemarcei. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al reprezentativei nordice.

"Christian Eriksen a fost operat cu succes și a fost externat din Rigshospitalet (n.r.- Spital din Copenhaga). Astăzi a vizitat echipa națională în Helsingor, iar de acolo va merge acasă și va petrece timp cu familia", se arată în comunicatul danezilor.

Christian a declarat: "Mulțumesc pentru numeroasele mesaje de susținere. A fost incredibil să văd și să simt aceste lucruri. Operația a decurs bine și mă simt bine, date fiind condițiile. A fost o adevărată plăcere să-i văd pe băieți după fantasticul meci de aseară. Nu mai e nevoie să o spun, o să-i susțin luni, în meciul cu Rusia".


Specialiștii din fotbal considera că situația medicală a lui Eriksen nu-i va permite să mai joace fotbal. 

"Nu ştiu dacă va mai juca fotbal. Poate părea brutal, însă Eriksen a fost mort timp de câteva minute. Profesioniştii din sănătate vor risca să-l lase să moară din nou? Răspunsul este nu",
a spus Tottenham Hotspur, specialistul britanic, care a lucrat cu jucătorul danez în perioada în care acesta a evoluat la echipa engleză, înainte de a se transfera la clubul  Inter Milano.


Sursă foto/ Getty Images

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni