• PRO TV
  • VIDEO Danezul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020

VIDEO Danezul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020

VIDEO Danezul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020

Christian Eriksen a fost resuscitat pe teren de echipa medicală de pe Parken Stadium din Copenhaga. Vedeta naționalei Danemarcei a fost transportată la spital, iar coechipierii și fanii așteptă verdictul cu sufletul la gură.

Partida dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020 a fost suspendată cu puțin timp înainte de finalul primei reprize. Christian Eriksen, decarul danezilor, s-a prăbușit pe teren, din senin. Fotbalistul a primit îngrijiri medicale în locul în care a căzut, în timp ce coechipierii săi au făcut un cerc uman în jurul său.

Eriksen a fost transportat la spital, iar medicii suspectează un accident vascular cerebral (AVC) suferit în timpul meciului. Danezul este primul jucător care are probleme medicale în timpul unei partide de la EURO 2020.

Vezi VIDEO mai jos!




Într-un comunicat oficial, reprezentanții UEFA au precizat că danezul Eriksen e în stare stabilă la spital, sub supraveghere medicală de specialitate. Informații suplimentare vor fi oferite în cursul acestei seri.

UPDATE UEFA

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, a oferit o declarație oficială și i-a urat lui Eriksen însănătoșire grabnică: „Astfel de momente pun totul în perspectivă. Îi doresc lui Christian o recuperare completă și rapidă și mă rog ca familia lui să fie puternică și credincioasă. În aceste momente, unitatea familiei fotbalistice este atât de puternică și atât el, cât și familia sa, poartă cu ei urările de bine și rugăciunile tuturor. Am auzit că fanii ambelor echipe i-au scandat numele. Fotbalul este frumos, iar Christian îl joacă frumos”, a spus oficialul.

Partida dintre Danemarca și Finlanda s-a reluat, iar Eriksen a fost înlocuit cu Mathias Jensen.


Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni