• PRO TV
  • Armin van Bureen vine la SAGA Festival 2024! Ce mesaj are pentru români de sărbători

Armin van Bureen vine la SAGA Festival 2024! Ce mesaj are pentru români de sărbători

SAGA Festival 2024 se anunță cu totul spectaculos.

Armin van Bureen e cap de afiș, iar de sărbători a trimis un mesaj de suflet românilor:

"Ce mai faceți, prietenii mei din România? Sunt foarte încântat să vă anunț că voi cânta la SAGA Festival, în 2024, în orașul plin de viață, București. Știți că România deține un loc special în inima mea, atmosfera plină de viață și dragostea pentru muzică sunt uimitoare. Chiar abia aștept să am parte alături de voi de o noapte de neuitat de muzică și magie. Acum vreau să vă doresc Crăciun fericit, un an nou fericit și număr zilele până când suntem din nou împreună. Ne vedem acolo!"

​Se anunță deja un line-up spectaculos pentru festivalul din 5-7 iulie 2024, iar biletele la pret special se pot cumpara de AICI.

​SAGA Festival este un festival de muzică electronică, pop și trap organizat în București și a avut loc în două locații până acum: Romaero în 2021 și 2023 și Arena Națională în 2022. Având multe scene neconvenționale și nume mari din lumea muzicală, festivalul a reușit să adune un număr mare de spectatori în fiecare an. De asemenea SAGA s-a ocupat și de organizarea concertului caritabil We Are One din 12 martie 2022, organizat la Arena Națională dedicat strângerii de fonduri pentru refugiații ucrainieni.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV PLUS 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni