• PRO TV
  • Ce aduce ultima Lună Plină a anului 2023! Cele patru zodii care vor simți intens acest fenomen astral

Ce aduce ultima Lună Plină a anului 2023! Cele patru zodii care vor simți intens acest fenomen astral

Ce aduce ultima Lună Plină a anului 2023! Cele patru zodii care vor simți intens acest fenomen astral

Luna Plină din zodia Rac anunță încheierea unei etape, finaluri, o concluzie, culegerea roadelor unor demersuri. Fenomenul astral se formează pe axa Rac-Capricorn și vom avea nevoie de găsirea unui echilibru între cele două arhetipuri. Racul ne vorbește despre relația cu familia, rădăcinile, trecutul, siguranța emoțională, Capricornul, însă, este despre responsabilitate și obligații. În harta astrală a fiecărui nativ există un domeniu, care trebuie echilibrat pentru a-și găsi liniștea și siguranța emoțională.

La Luna Plină din zodia Rac se încheie o etapă, care a început astă vară, la Luna Nouă din zodia Rac, din 17 iulie.
Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sau semnele zodiacale, care au ascendentul în aceste zodii, vor simți mai intens acest fenomen astral.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din zodia Rac pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sectorul asociat familiei, originilor, părinților, căminului, spațiului de locuit și patrimoniului este activat de Luna Plină din zodia Rac, care poate aduce încheieri de etape, concluzii, culegerea roadelor unor demersuri patrimoniale, privind administrarea unor bunuri. Pe de altă parte, este nevoie să se găsească un echilibru între familie și carieră. Jupiter, marele benefic, va susține Luna Plină și ajută planurile Berbecilor.

Taur/ Ascendent în Taur

Sectorul comunicării, acumulării de cunoștințe, negocierile, interacționarea cu ceilalți este activat de Luna Plină din zodia Rac. O informație, o idee, un dialog le poate aduce nativilor determinare în luarea unor decizii, încheieri de etape, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri privind acumularea de cunoștințe, obținerea unor diplome. Axa cunoașterii este activată și este posibil Taurii să aibă niște revelații, conștientizări, legate de perfecționarea profesională, interacționarea cu ceilalți, în special cu rudele. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa identității, le aduce susținere în depășirea unor provocări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sectorul financiar, al banilor pe care Gemenii îi obțin de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat de Luna Plină din zodia Rac. Axa financiară este dinamizată și este posibil Gemenii să găsească soluții sau să ia decizii privind administrarea banilor pe care îi câștigă, dar și a celor care provin din alte surse decât salariile. De asemenea, se activează și casa valorilor și nativii sunt invitați să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere în forțele lor și să caute modalități de suplimentare a banilor, care să le ofere siguranță.
Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul personalității este activat de Luna Plină din zodia Rac. Este momentul culegerii roadelor unor demersuri initiate la Luna Nouă din 17 iulie. De asemenea, se activează axa relațiilor și nativii își vor pune întrebarea dacă se simt bine în relația în care se află, dacă nu este nevoie de o schimbare, de un dialog, pe care să-l inițieze cu partenerul de cuplu, în care să-I comunice nevoile, să caute siguranța emoțională.

Leu/ Ascendent în Leu

Sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției, spiritualității și trecutului este activat de Luna Plină din zodia Rac. Este momentul unui bilanț și găsirea unor metode de a elimina situațiile și persoanele, care nu îi mai ajută pe nativi în evoluție. De asemenea, se activează axa muncii și sănătății și este necesară găsirea unui echilibru.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, proiectelor de viitor, viselor și speranțelor este activat de Luna Plină din zodia Rac. De asemenea, se activează și axa iubirii, unde nativii sunt invitați să ia decizii, mai ales dacă au ajuns la niște concluzii. Poate avea loc o încheiere de etapă într-o poveste de iubire, dacă nativii nu simt acea siguranță emoțională de care au nevoie. Jupiter, marele benefic, ajută fenomenul astral și un dialog sincer, legat de principii, credințe și convingeri, ar putea evita o ruptură.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul asociat profesiei, imaginii și statutului este activat de Luna Plină din zodia Rac. Au loc încheieri de etape, se culeg roadele și nativii obțin o promovare sau schimbă jobul cu unul mai bine plătit. Înainte de a lua o decizie finală, Balanțele sunt sfătuite să găsească un echilibru între carieră și viața de familie.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul educației superioare, călătoriilor și lărgirii orizonturilor, cunoașterii, spiritualității, perfecționării profesionale și dezvoltării este activat de Luna Plină din zodia Rac. Unii nativi vor avea niște revelații legate de drumul în viață, de relația cu familia și este un moment astral încărcat, în care Scorpionii pot ajunge la niște concluzii, decizii importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind studiul personal. Perspectiva asupra vieții se poate schimba.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sectorul asociat banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, datoriile, creditele, moștenirile sau intimitatea este activat de Luna Plină din zodia Rac. Săgetătorii vor căuta niște răspunsuri pentru administrarea banilor pe care îi câștigă de la serviciu, dar și din alte surse. Se pot încheia etape, se ajunge la o concluzie, se iau decizii importante în cuplu.


Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat de Luna Plină din zodia Rac. Poate avea loc o încheiere sau se pot culege roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane sau semnarea unui contract profesional. De asemenea, Capricornii sunt invitați să găsească un echilibru în relația cu partenerul de cuplu, să-I acorde și partenerului mai multă atenție pentru a simți siguranță emoțională.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat de Luna Plină din zodia Rac. Un job sau un proiect profesional poate ajunge la final, se încheie o etapă, se trece la un alt nivel, se iau decizii privind o schimbare sau începerea unei activități pe cont propriu. Jupiter, marele benefic, susține fenomenul de Luna Plină și Vărsătorii pot avea ajutor de la familie.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat dragostei, aventurilor romantice, distracției, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni este activat de Luna Plină din zodia Rac. Se încheie etape, se finalizează proiecte, se trece la următorul nivel al relației de iubire sau în relațiile cu copiii. Se dinamizează, totodată, și casa proiectelor de viitor, a prietenilor și viselor, speranțelor, unde va fi nevoie de o acțiune concretă pentru a avea siguranța emoțională de care au nevoie în planul sentimental.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni