• PRO TV
  • Mario Fresh a ajuns pe patul de spital, de Crăciun. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare: „Câtă boeuf să mai intre?”

Mario Fresh a ajuns pe patul de spital, de Crăciun. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare: „Câtă boeuf să mai intre?”

Mario Fresh a ajuns pe patul de spital, de Crăciun. Ce a postat artistul pe rețelele de socializare: „Câtă boeuf să mai intre?”

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat cu perfuzia pe mână, în a doua zi de Crăciun. Acesta a postat și un mesaj, alături de imaginea care a ridicat semne de întrebare.

Gallery

​​Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta s-a făcut remarcat în urmă cu mulți ani, atunci când participa la concerte alături de Lino Golden și Alex Velea. Anii au trecut, fiecare a mers pe propriul drum, iar astăzi abia mai vorbesc unii cu alții, potrivit unor declarații făcute de iubitul Antoniei. 

Chiar în a doua zi de Crăciun, Mario Fresh a reușit să își îngrjioreze fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apărea cu perfuzia la mână. Oamenii care îl urmăresc pe cântăreț s-au întrebat ce a pățit și de ce a ajuns la spital, în zi de sărbătoare. 

Mario Fresh nu a oferit prea multe detalii cu privire la motivul pentru care a ajuns la spital, însă a scris un mesaj nostim, în dreptul fotografiei cu perfuzia:

”Câtă boeuf să mai intre? Câtă vișinată să mai intre?”, a scris Mario Fresh în descrierea fotografiei.

Acesta nu este primul moment în care Mario Fresh ajunge pe patul de spital, cu perfuzie la mână. De-a lungul timpului, din cauza programului solicitant, artistul a mai avut nevoie de diverse tratamente cu vitamine.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni